|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θέλω Ζελατίνα μαμά για HONDA VARADERO ΜΚ 3 !!!
Θέλω ζελατίνα μαμά για HONDA VARADERO ΜΚ 3 λόγω του οτι η δική μου εχει πολλές γρατζουνιές και με ενοχλεί την νύχτα οταν πέφτουν φώτα διερχόμενων.Δυστυχώς οταν αγόρασα καινούρια την μοτό μου είχε γρατζουνιές και απο τον ενθουσιασμό μου είπα "δεν βαριεσαι αδερφέ¨ και δεν έκανα σκηνή στον αντιπρόσωπο.Ζητώ συγνώμη που βάζω αγγελία σε φόρουμ της BMW αλλά γνωρίζω οτι κάποιοι παλαιότερα είχαν varadero και είπα μήπως τους εχει μείνει σε καμιά αποθήκη.Εαν παρ ελπίδα εχει στην κατοχή του κάποιος φίλος ας μου στείλει ενα Π.Μ και τιμή για να την αγοράσω.Ολες οι προσφορές καλοδεχούμενες και φυσικά να είναι σε άριστη κατάσταση.Ευχαριστώ.Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και του χρόνου με υγεία.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θέλω Ζελατίνα μαμά για HONDA VARADERO ΜΚ 3 !!!
Απόσπασμα:
Μην ακούς τι λένε |
|
|||
|
|||
Δες αυτό ,έχει και άλλες σε ανώτερες τιμές...
Ζελατίνα Flip-up Honda Varadero ελαφρώς φιμέ by: Skidmarx - MotoRAID |
|
|||
|
|||
τι ζητάς συγγνώμη; όλοι αναβάτες είμαστε..
δες ένα πολύ καλό αγγλικό σάητ για Χόντα: David Silver Spares - HOME Γενικά Αγγλία θα βρεις γνήσια ανταλλακτικά Χόντα στη μισή τιμή από Ελλάδα. Ψάξε μέσω eBay.co.uk σε αγγλικά καταστήματα. Εχω ψωνίσει πολλές φορές για κολλητό μου με blackbird |
|
|||
|
|||
Πήγαινε στην PaintBull σε όποια απο τα δύο καταστήματα και ζήτα να στην γυαλίσουν αν δεν βρείς καμία φτηνά η τσάμπα..
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (κέντρο) ΝΕΟ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 5 και ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΛ: 2310 210955 e-mail: thessaloniki1@paintbull.gr ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΩΤΤΑ ΡΟΥΛΙΑ & ΜΑΖΑΡΑΚΗ 6(ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ CARREFOUR) ΤΗΛ 2310 520143 e-mail: thessaloniki@paintbull.gr |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παιδιά.
|
|
|||
|
|||
1500 αρι γυαλοχαρτο μεσα στο νερο για κανα 2ωρο ενα περασμα μετα και τελικο περασμα με οδοντοκρεμα ...Δουλευει!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέλω γνώμες για αντικατάσταση - Από HONDA σε GS | xarin | Διάφορα | 143 | 27-07-2010 01:12 |
HONDA VARADERO XL1000V | sagini.sail | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 16-11-2009 23:16 |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |