|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γεια και χαρά σας αδέρφια...!!
Να 'μαι κι εγώ εδώ...!!
Με λένε Βασίλη είμαι από Πατρα και είμαι κι εγώ ένας κάτοχος μιας μπέμπας GS 1200 ADV του 2008. Εχω την αίσθηση ότι θα βρώ γνωστά αδέρφια εδώ....,..γιατι άραγε...! Πάντως όπως και να 'χει ελπίζω να κάνουμε μια καλή παρέα, καλές, χαλαρές βολτούλες και όμορφα ταξιδάκια...!!!... και προς θεού μακριά από ιντριγκές και πισωμαχαιρώματα....γιατί προσωπικά δεν θα το αντέξω άλλο..>!!....όχι αλλό καρβουνόόόόόό....!! Υσ..: GSforum....GSforum.........βρε εμένα κάτι μου θυμήζει αυτό........GSforum.....!!!!.... μήπως λεγόταν ******....μπααα....αρχίζω και δεν θυμάμαι καλά τώρα τελευταία...!!!...πάντως με κάτι κακό .......τέλος πάντων...!!! Last edited by skippybi; 31-05-2009 at 22:03. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γεια και χαρά σας αδέρφια...!!
Καλως ορισες Βασιλη...ολοι εδω αγαπαμε το ιδιο πραγμα πιστευω...keep walking
|
|
|||
|
|||
Φίλε, συνονόματε, συντοπίτη και ομόσταυλε καλώς βρεθήκαμε ξανά!!!
Εδώ θα βρείς αυτό που έψαχνες αλλού Βασίλη... Την καλύτερη παρέα με διαφορά!!! Όσο για τα αστεράκια που σου έβαλα πιό πάνω, είναι γιατί εδώ αποφεύγουμε τα κακά λόγια... |
|
|||
|
|||
Καλώς τον Βασίλη...
|
|
|||
|
|||
Καλώς τον Βασίλη...............
|
|
|||
|
|||
Καλώς όρισες φίλε.
|
|
|||
|
|||
Γειά σου βρε Λυκόπουλο !!!
|
|
|||
|
|||
kaλως ορισες φιλε
|
|
|||
|
|||
καλως τον!
|
|
|||
|
|||
Φίλε Βασίλη,
καλώς ξαναβρισκόμαστε! Νέα παρέα, νέα αρχή, συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και απαλλαγή από λάθη τρίτων του παρελθόντος. Όπως λέει και ο Σκίπης προσπαθούμε για την "καλύτερη παρέα" και μάλιστα με διαφορά! Αυτό όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται... Χρειάζεται καθημερινός αγώνας, πνεύμα συνεννόησης, προσφοράς και αμοιβαίων υποχωρήσεων. Μέχρις στιγμής τα καταφέρνουμε. Κι' όταν λέω τα καταφέρνουμε, πιστεύω πως αντιπροσωπεύω το σύνολο των μελών μας. Γιατί πάνω απ' όλα είμαστε μέλη μιας παρέας και στο χέρι μας είναι να την κρατήσουμε ζωντανή, δυνατή και ενωμένη. Αδερφέ, καλώς ήλθες! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γεια σας | leutsu | Καλώς ήλθατε | 16 | 10-06-2009 10:49 |
Γεια και χαρά σε όλους! | skouilis | Καλώς ήλθατε | 16 | 24-05-2009 04:51 |
Γεια σας και παλι!!!! | jmar | Καλώς ήλθατε | 23 | 22-02-2009 21:14 |
Γεια σας παιδία και από μενα... | christosms | Καλώς ήλθατε | 18 | 09-02-2009 19:21 |
Τα τρία αδέρφια και ο Άγιος Μπίλυ... | epimelitisf | Ανέκδοτα | 12 | 15-01-2009 11:32 |