|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προσοχή Κάνει όπισθεν
Να σας χαιρετίσω λοιπόν και εγώ ο νεοφερμένος στην παρέα σας και να σας πω αλλά και να σας δείξω τι έπαθε η μεγαλομπουμπού μου για 2η φορά .......
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ..... Καλως σας βρήκα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή Κάνει όπισθεν
Το Video είναι από τις κάμερες ασφαλείας στο μαγαζί που ήταν παρκαρισμένο
|
|
|||
|
|||
Για την μηχανη....
Για τον μ%#&*α που την εριξε..... |
|
||||
|
||||
Σε βρήκε / τον βρήκες ???
Σου έκανε δήλωση ???
|
|||
|
|||
την συνεχεια με τα μπινελικια γιατι την εκοψες ??με τον μ@λ#κ%??
|
|
|||
|
|||
Α τον άχρηστο ολόκληρο θεριό δεν το είδε . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τον είδα μέσα απο το μαγαζί και πεταχτηκα έξω αμέσως ... Αυτός κατέβηκε αμέσως βέβαια (ευτυχώς για όλους μας, αυτός στο χώμα και εγω στην φυλακή )αρπαζω την μηχανή και την σηκωνω απο τα νεύρα μου σαν να ήτανε παπι και κοιταω να δω τις ζημιές .....χωρίς να μιλάω ....μου λέει λοιπόν το τρελό τιμόνι ..... Εντάξει φίλε αυτά γίνονται .... Θα σου κάνω δήλωση μωρε ... Τον κοιτάζω και του λέω ...άμα θα σου πατησω το ρημαδι σου με κανά φορτηγό και στο λιωσω ....θα σου κάνω και εγω δήλωση ...έβγαλε τον σκασμο γιατί κατάλαβε ότι είχα ροπιασει κανονικά και ξανά ός μετε απο κανά 5λεπτο .τέλος πάντων δεν επερνε μετα μπρος η μηχανη εκτός απο τις ζημιές φωναξα τη BMW mobile care
Να έρθει όπως και έγινε να την πάρει για Παναγιωτόπουλο ....και μπήκαμε στο γραφείο να κάνουμε φιλική δήλωση ...και τσουπ βλεπω την ασφάλεια του ότι έχει λήξει 4 μέρες .....εντάξει φιλαρακι μου λέει θα πάω να την ανανεωσω και θα σου κάνω αύριο την δήλωση ....ρε πλάκα κανεις του λέω ....τηλέφωνο στο police να έρθει ....(δεν ήρθε ποτεεε) πάιρνει τον ασφαλιστη του και του λέει ευτυχώς ότι την έχει ανανεώσει πάει ο πατέρας του ποΥ ήταν μαζί την φέρνει κάνουμε την φιλική δήλωση και όλα καλα |
|
|||
|
|||
Πολλά κιλά μα~~~~ς ο τύπος.Πάλι καλά που σου έκανε δήλωση και ευτυχώς δεν ήσουν πάνω.Σκέψου να ήσουν πλάτη να περίμενες κάποιον έξω από το μαγαζί π'ανω στην μηχανή και να έπεφτε το ζώο πάνω σου....
|
|
|||
|
|||
πωπω ρε φιλε αυτο το βιντεο ειναι αιτιο εμφραγματος!!!επειδη εχω αναλογη εμπειρια παλαιοτερα, καλυτερα οσο απλο κι αν ειναι το συμβαν να το καταγραφει η τροχαια.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου τη δίνει που δεν ξέρω τί παίχτηκε .... | Arkas | Μου τη δίνει που ..... | 19 | 27-08-2011 20:03 |
Δεν παίρνει μπρος το g 650 gs | ruf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 02-08-2011 16:37 |
δεν παιρνει μπρος | VITO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 21-04-2011 23:57 |
Δεν παίρνει μπρος η Adv | spartiatis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 21-04-2011 15:53 |
Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 14:03 |