|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απορια σχετικα με τα στιγματα των gps
Παιδια εχω μια απορια.
Τα στιγματα για gps απο τις εκδρομες που γινονται εδω μεσα, ειδικα αυτες που διοργανωνονται απο τον forum και την σχολη του Μανιατη, μπορουμε να τις εχουμε και εμεις που δεν εχουμε ερθει ή οχι; Γιατι πηρα χαμπαρι οτι εγινε κατι και δεν ειμαι σιγουρος αν εγινε γι αυτον τον λογο. Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απορια σχετικα με τα στιγματα των gps
Τι έγινε ρε Λιάκο...
|
|
|||
|
|||
Θα πω οταν παρω μια πιο επισημη απαντηση. Δεν ειμαι σιγουρος οτι εγινε, αλλα στην προσπαθεια μου να βρω κατι εδω μεσα δεν το βρηκα.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ηλία σε ποιους απευθύνεσαι.....?
|
|
|||
|
|||
Θα γινω πιο συγκεκριμενος, για να μπορεσω να παρω μια πιο συγκεκριμενη απαντηση:
Ας υποθεσουμε οτι,εγω,συμμετεχω σε μια εκδρομη που ανεβασε το φορουμ, που την εχει διοργανωσει η σχολη του Μανιατη. Εχω και gps, καταγραφω την διαδρομη και την επομενη ανεβαζω τα στιγματα εδω μεσα, ετσι ωστε να μπορουν να την κανουν την βολτα και αλλοι που δεν ηρθαν. Εχω το δικαιωμα να το κανω; Και αν οχι, γιατι δεν το εχω; Η διαδρομη ειναι περουσιακο στοιχειο του φορουμ και της σχολης; Προσοχη: Δεν εννοω ν ανεβασω τα στιγματα απο καποια βολτα που εκανα εγω με 2-3 φιλους. Εννοω ν ανεβασω τα στιγματα απο την βολτα που διοργανωνει το φορουμ και η σχολη του Μανιατη ή του καθε "Μανιατη". Μπορει να ηταν αλλη σχολη και αλλο ονομα. Δεν κολλαω στο συγκεκριμενο ονομα. Last edited by emix; 28-03-2012 at 14:03. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
και γιατι να μην ανεβαινουν τα στιγματα απο ολες τις εκδρομες;
δεν νκμοζω πτι υπαρχει λογος |
|
|||
|
|||
Οπως ειπα, υπαρχει λογος που ρωταω, τον οποιο θα πω μονο οταν παρω απαντηση ας το πουμε πιο επισημη.
|
|
|||
|
|||
να και μια καλη ιδεα για ενα νεο θεμα (thread)....χρησιμο για μας τους βρωμιαρηδες
όλες οι διαδρομές...μαζεμένες...κάτι σαν λασποΧωμαwikipedia ολα για ολους.................free |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στη σωστη στιγμη | panagiotis.farmer | Διάφορα | 7 | 31-10-2011 19:53 |
Τριγμος στον αξονα | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2011 19:59 |
εστω και την τελευταια στιγμή | z_atomic | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 21-06-2011 12:19 |
Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδίων | MARK | Διάφορα | 22 | 30-01-2011 20:09 |
Ανέκδοτο της στιγμής | Gazi | Ανέκδοτα | 8 | 21-07-2009 21:00 |