|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ
Ψάχνω για πλαϊνές βαλίτσες μαζί με βάσεις για r1200gs.ΟΧΙ της μαμάς αλλά αυτές του adventure ή κάτι παρομοιο. της μαμάς υπάρχουν και πωλούνται ή ανταλλάσσονται…
Όσοι τις χαρίζουν μαζί με τη μηχανή καλύτερα θα ήταν να επικοινωνήσουν |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ
μα κανεις δεν πουλαει βαλίτσες???????
|
|
|||
|
|||
Νικόλα, σήμερα μπορεί να μην υπάρχει καμμιά διαθέσιμη και την ερχόμενη εβδομάδα, να πωλούνται τρία σετ!
Λίγη υπομονή... |
|
|||
|
|||
αγοραζω εγω τις μαμισιες!!!!!!
|
|
|||
|
|||
??????????????????????????
|
|
|||
|
|||
εκλεισε Νικολα??
|
|
|||
|
|||
Νίκο σου πουλάω εγώ το τριβάλιτσο μαμά.
Έχει χρησιμοποιηθεί ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ, σε ένα ταξίδι που έκανα στην Καστοριά. Δεκτός κάθε έλεγχος. 900 ευρώ με τις 3 βάσεις. Στη διάθεσή σου. 6944673633 |
|
|||
|
|||
αυριο περιμενω να μου ρθουνε απο γερμανια οι πλαινες στα 450ευρω με τα μεταφορικα.εννοειται μεταχειρισμενες οπως επισης εννοειται αν δε μας αρεσουνε επιστροφη οπως ηρθανε.μεσα απο γνωστο που ασχολειται με εισαγωγες.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ απο adventure
ευχαριστω....
βασικά ψάχνω τις πλαινές από adve. τις vario της μαμας τις πουλησα. FANISGS αυτές που λες είναι του adve με τις βάσεις???αν είναι με ενδιαφέρει πόλύ το θέμα. και για να πω την αλήθεια και να μην είναι άψογες δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Ερωτηση: σίγουρα μπαίνουν του adve στο απλό gs? ταιριάζουν οι βάσεις? |
|
|||
|
|||
εκλεισε geo k....θα τα πούμε και από κοντά στα χανιά
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΠΕΙΓΟΝ!!ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ 1150!!! | sotaris | Ζήτηση | 2 | 29-12-2009 21:46 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ+ΣΤΑΝΤ+ΚΑΡΑΒΙ= ? | giorgos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 47 | 17-08-2009 13:12 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ GIVI | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 28-07-2009 11:21 |
ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ R1150GS | RedSpider | Ζήτηση | 15 | 06-07-2009 00:20 |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ GIVI | GSakias | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 22-05-2009 12:23 |