|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
BMW JACKET RALLYE 2
2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΓΚΩΝΕΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ(ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ). ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΣΕ ΣΤΗΘΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ , ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙΑ , 2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ , 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ. ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ JACKET. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.SIZE 52(MEDIUM-LARGE).TIMH 400 euro ΣΥΖΥΤΗΣΗΜΗ. TAΣΟΣ 6972285135, ΑΘΗΝΑ
Last edited by ANASTAZ; 23-07-2010 at 00:44. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW JACKET RALLYE 2
ΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
|
|
|||
|
|||
2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΓΚΩΝΕΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ(ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ). ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΣΕ ΣΤΗΘΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ , ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙΑ , 2 ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ , 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ. ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ JACKET. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.SIZE 52(MEDIUM-LARGE).TIMH 400 euro ΣΥΖΥΤΗΣΗΜΗ. TAΣΟΣ 6972285135,
|
|
||||
|
||||
Φίλε Τάσο ....
Ψάχνεις στο ΝΕΤ ;;;; Θέλεις να αγοράσεις ;;;;; Το έχεις για πούλημα ;;;;;
|
|||
|
|||
Τα πουλάει Νικόλα... απ' ότι έχω καταλάβει...
|
|
||||
|
||||
Ok ... ας μας το πει, για να το μεταφέρουμε στις "Πωλήσεις" κ όχι στις "Διαδικτυακές αγορές" ....
|
|||
|
|||
παιδια επειδη απο υπολογιστες και ιντερνετ δεν σκαμπαζω πολλα δεν βοηθατε να μου πειτε πως επεξεργαζομαι και πωσ διαγραφω μια αγγελια μου?το μπουφαν το πουλησα ηδη και θελω να διαγραψω την αγγελια.επειδη ομως δημοσιευσα μια νεα αγγελια για τριπλετα αλουμινιου και θελω να την διορθωσω μπορειτε να μου πειτε πως θα την επεξεργαστω?ευχαριστω και σορρυ για την αναστατωση...........
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW RALLYE 2 JACKET | ANASTAZ | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 04-09-2010 21:42 |
BMW Rallye 3 Jacket 2010 | EOD-K9 | Ένδυση | 13 | 11-06-2010 21:07 |
BMW Jacket Rallye 2 Pro grey/black | vagouras120 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 13-09-2009 22:29 |
Airbag Jacket. | Arkas | Διάφορα | 11 | 22-05-2009 09:10 |