|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γυρος της Μαυρης Θαλασσας
Εψαξα,ρωτησα,δελέασα,
φιλαρακια ,γνωστους ,καβαλαρηδες και μή,αν ψηνεται κανεις για ταξιδακι γυρω απο την μαυρη θαλασσα αλλα....ουτε φωνη ουτε ακροαση..... Το χει κανει κανεις ρε παιδια να μαθω πληροφοριες? Η μηπως το οργανωνει κανεις για αυτο το καλοκαιρακι? Μου μυριζει αδρεναλινη σ αυτα τα μερη,οποτε λεω...γιατι οχι? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γυρος της Μαυρης Θαλασσας
Απόσπασμα:
Αν θυμάσε πέρισυ κάνανε και νκάποιες συράξεις αλλά είναι παλιό το πρόβλημα, κάπου τα έχω διαβάσει από ταξιδιωτικό προσπάθησε να περάσει από Γεωργία στην Ρωσσία να κάνει γύρα αλλά δεν... Ψάχτο όμως μπορεί κάτι να άλλαξε |
|
|||
|
|||
Παρακάπτεις τη Γεωργία με καράβι..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
BigL γεια και χαρά σου!
Το καλοκαίρι του 2009 βρέθηκα στη Γεωργία! Δεν μπορώ να σου περιγράψω την κατάσταση που βρήκαμε εκεί.. Θα σου πρότεινα να παρακάμψεις τη συγκεκριμένη χώρα! Πήγαινε δια θαλάσσης! Δεν έχει να κάνει με δράση, περιπέτεια και αδρεναλίνη πίστεψέ με.. εκεί τα πράγματα, το 2009 τουλάχιστον, ήταν εγκληματικά! Η δική μας αποστολή ήταν υπο την αιγίδα της Γεωργιανής Βουλής (αυτό στο λέω για να καταλάβεις πως ήταν αδύνατον να μας πειράξει κάποιος) και όπου πηγαίναμε οι μπάτσοι άνοιγαν δρόμο για να περάσουμε. Την ίδια εποχή βέβαια, για να σου πω βέβαια και την άλλη ιστορία ήρθε απο το Βόλο με ποδήλατο να μας συναντήσει κι ένας ποδηλάτης στο Πότι της Γεωργίας! Αυτός μας συνάντησε στο ξενοδοχείο που μέναμε στο Μπατούμι! Ο φίλος ήταν σώος και αβλαβής αλλά οταν μου διηγήθηκε πως μας βρήκε έπαθε η ψυχή μου! Μπορείς να πάρεις απο τον ίδιο πληροφορίες απο εδώ: �� ������ ��� ������ μιας κι εγώ δεν έχω κάνει το ταξίδι οδικώς για να σου πω λεπτομέρειες. Εγώ πάντως θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς!! |
|
|||
|
|||
Η Γεωργία και η αμφισβιτούμενη περιοχή που λέγεται Αμπχαζία είναι δύσκολες περιοχές,
αλλά πολύ δύσκολες όμως.... Έχει γεννηθεί ο πεθερός μου στην Γάγρα στην Αμπχαζία και το παρακολουθώ από παλιά το θέμα για ταξίδι εκεί... Γκάγκρα - Βικιπαίδεια Last edited by siraxanz; 07-04-2011 at 00:44. |
|
|||
|
|||
Άμα γυρίσεις όλον τον κόσμο δυο φορές, δεις όλα τα αξιοθέατά του και μετά δεν έχεις που αλλού να πας, κάνε και το γύρο της Μαύρης Θάλασσας...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δηλαδις?
Last edited by J.T.R; 07-04-2011 at 03:49. |
|
|||
|
|||
Υποθέσεις, όλων των ποικιλιών...
Αλγολαγνικές ταξιδιωτικές θεωρίες περί Γεωργίας, που σκέφτεσαι να πέσεις απελπισμένος στις γραμμές του τραίνου... Εντάξει, αυτές οι χώρες δεν είναι ..."μπλούμπερυ φίλντς φορέβα" ούτε ..."μπλού χαουάι"! Μάγκες, πριν πιάσουμε τις ψυχοπονιάρικες θεωρίες και τα συνοφρυωμένα σενάρια, . . ...τηλεφωνούμε πρώτα στην Ελληνική Πρεσβεία της Τυφλίδας ή στέλνουμε e-mail στο grambgeo@access.sanet.ge Μετά τηλεφωνούμε στην αντίστοιχη Πρεσβεία της Γεωργίας στην Ελλάδα. Διασταυρώνουμε τις πληροφορίες και βγάζουμε το πρώτο γενικό ...πρόχειρο συμπέρασμα. Επειδή όμως από πείρα, τις πληροφορίες στις Πρεσβείες τις δίνουν κάτι μπουχέσες με φρόνημα ...βουτύρου Βελβεντού, που άμα τους άκουγα δεν θα έκανα χιλιόμετρο σ΄αυτές τις πιτορέσκ χώρες και θα τραγουδούσα "αϊ φιλ μπλου", γυαλίζοντας την μηχανή μου, . . ...συνηθίζω να ρωτάω και τους ντόπιους (Γεωργιανούς) και ταξιδευτές που μόλις πέρασαν από τη Γεωργία. Οι τελευταίοι ευδοκιμούν και φύονται στο Travellers Seeking Travellers - The HUBB Αφού πάρεις όλες τις παραπάνω πληροφορίες, ξαναέλα στο θρεντ για μοχαμπέτι. Από την πάρτι μου, με 2 συνεργάτες μου Γεωργιανούς που συζήτησα, όταν τους μετέφερα τους προαναφερθέντες κινδύνους, με κοίταξαν σαν ...τροπικό πτηνό! Keep us posted on your plans Last edited by Uriah Heep; 07-04-2011 at 21:29. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 23:53 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 19:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 14:20 |