|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τώρα, 22.30 κοντινή βόλτα
Γνωρίζω ότι είναι "αργά", το a/c σας αποκοιμίζει γλυκά....αλλά
η οικογένεια λείπει, το στομάχι ψιλογουργουρίζει, έχει ένα ωραίο αεράκι στα νότια της πόλης και δεν μπορώ να κάτσω μέσα... θα κάνω μια κοντινή βολτίτσα παράλληλα με την ακτογραμμή κάπου θα τσιμπήσω κάτι στο πόδι... όσοι πιστοί προσέλθετε....έχετε ...15 λεπτά... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τώρα, 22.30 κοντινή βόλτα
Όχι ρε γμτ ... κι εγώ μόνος μου είμαι κ μόλις είπα σ' ένα φίλο μου νάρθει απ' το σπίτι να δούμε κάτι λογιστικά ... Καλή βόλτα ρε Μπίλυ ...
|
|||
|
|||
λόγω επαγγελματικής εμπειρίας με το φιλαράκο, έχω να παρατηρήσω ότι τα λογιστικά στις 23.00 δυσκολεύουν τον ύπνο....ενώ ένα "βρώμικο" με θέα τον Σαρωνικό, όχι.....
|
|
|||
|
|||
Κρίμα ρε Βασίλη....
Τώρα μόλις μπήκα και το είδα ... Με την διαφορά οτι η οικογένεια εμένα είναι εδω ακόμα .... Καλά να περάσεις ! |
|
|||
|
|||
τέτοιες στιγμές απόλυτης "ελευθερίας" είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού κατά τη διάρκεια του χρόνου...σήμερα είναι η μία από αυτές.....
|
|
|||
|
|||
Σε ζηλεύω ...
Να ξέρεις οτι με την πρώτη ευκαιρία θα το εφαρμόσω και εγώ.... |
|
|||
|
|||
μάλλον τότε δεν θα βρεις εμένα....
μπαλέτα, κολυμβητήρια, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, μπάσκετ, βόλλευ, στίβος, ζωγραφική, μουσική κτλ κτλ κτλ |
|
|||
|
|||
Σε νιώθω ...
Μία απο τα ίδια ... Ευτυχώς η μικρή είναι ακόμα μικρή και ζητάει μόνο μαμ κακα & νανι.... |
|
|||
|
|||
αναχώρησις.................όστις αποφασίσει εν θερμώ, το τηλ στο προφίλ...το scala rider με κρατάει σε επαφή με τον πολιτισμό εν κινήσει...
|
|
|||
|
|||
Καλή βόλτα Μπίλλυ...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τώρα μου ήρθε... | ckk | Χιούμορ | 7 | 20-05-2011 23:06 |
Ρίξτε ιδέα για κοντινή εκδρομή... αυτοκινητιστική! | NLS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 30-04-2011 22:36 |
Τώρα αυτό πως το κάνει? | diomiles | Διάφορα | 12 | 08-04-2011 23:38 |
Κυριακάτικη κοντινή βόλτα....28/2/2010 | kostasvar | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 28-02-2010 23:02 |
Μια κοντινή βολτούλα | arisxios | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 9 | 16-12-2008 22:30 |