|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Διαρροή λαδιού απο το τεντωτήρα
Εδώ και κάμποσες εβδομάδες,έχω διαρροή λαδιού.Νόμιζα οτι είναι απο τη κάτω τάπα αλλαγής και θα άλλαζα τη τσιμούχα όταν αλλάξω λάδια.Αλλά σήμερα,είδα οτι η διαρροή είναι απο τον αριστερό τεντωτήρα της καδένας που είχα αλλάξει πρόσφατα.Το χάλκινο O-RING καινούργιο επίσης.Και θέλω να ρωτήσω το εξής.Να το σφίξω με ροπόκλειδο,και άν ναι,με πόση δύναμη?Δεν θυμάμαι αν τότε είχα χρησιμοποιήσει ροπόκλειδο ή όχι.Μάλλον όχι αλλά δεν είμαι σι΄γουρος.Θα διορθωθεί η διαρροή,;η πρέπει να αλλάξω και το oring?
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διαρροή λαδιού απο το τεντωτήρα
Δεν νομίζω να τον στραβοβίδωσες ?? Αν όχι τότε πρέπει να τον βγάλεις πάλι και να βάλεις καινούργιο O-ring (πίκρα) . Δεν θυμάμαι και εγώ πόσο τον σφίγγουμε με το ροπόκλειδο αυτή τη στιγμή δεν έχω το Manual κοντά μου για να το κοιτάξω σίγουρα όμως την αλλαγή δεν την γλιτώνεις (στό O-ring). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να στραβοβίδωσε είναι λίγο δύσκολο γιατί θα ήθελε πολύ ζόρι! Άλλαξε την μπακιροροδέλα και σφύξε με δυναμόκλειδο! Πρόσεχε μόνο μην χάσεις κανένα ελατήριο η σου πέσει το ελατήριο μέσα στον κινητήρα (αν έχεις τετωντήρες παλαιού τύπου, οι νέου τύπου έχουν εμβολάκι).
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαρροή λαδιού σε F650GS (twin) | paros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 17-02-2011 11:39 |
Διαρροή πληροφοριών - WikiLeaks | Michael Chatzilias | Επικαιρότητα | 6 | 30-11-2010 01:37 |
Ίχνη λαδιού στο 650 | CPretenteriS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 12-09-2010 20:57 |
Διαρροή βαλβολίνης | katsanakis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 25-08-2010 02:27 |
Διαρροή: Είναι αυτό το επόμενο iPhone; | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 25-04-2010 19:48 |