|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προβλημα με ηλεκτρολογικα για F 650 GS '02
Καλησπέρα,
τις τελευταίες μέρες εχω πρόβλημα με τη μηχανή και κυρίως με τα ηλεκτρολογικά της. Παρατηρώ ότι στις στροφές κυρίως αρκετά συχνά τελευταία η μηχανή σβήνει αποτομα αλλα ξανανάβει μόλις παίξω λίγο το τιμόνι. Προφανώς ειναι τα καλώδια τα οποία έχουν φαγωθεί και λογικά θα κανουν επαφη οταν στριβει το τιμονι! Το θεμα ειναι οτι αυτο ειναι αρκετα επικινδυνο γιατι πανω σε στροφες σε αφηνει τελείως με αποτέλεσμα να κόβει ταχύτητα απότομα με όλα τα επακόλουθα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω ειναι δύο πράματα: 1ον) να το πάω στο συνεργείο που κάνω τα σερβις κτλ η καλύτερα σε ειδικό ηλεκτρολόγο?? αν ειναι για ηλεκτρολόγο έχετε να προτείνετε κάποιον στα βόρεια προάστια? 2ον) Ξέρετε πως μπορεί να αποφευχθεί το όλο θέμα με τα καλώδια?? Το κάνει σε κανέναν αλλον απο σας? Και αν ναι έχει βρει καμια λύση να περιορίσει το φαινόμενο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προβλημα με ηλεκτρολογικα για F 650 GS '02
καλησπέρα ...είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....ήταν η πλεξούδα...είχε σχεδόν κοπεί ένα καλωδιάκι...βρήκα που είχε κοπεί ...και το το έφτιαξα....μπορείς να αλλάξεις την πλεξούδα αλλά δεν αξίζει ..πολλά τα εργατικά και κανα 85 η πλεξούδα...
|
|
|||
|
|||
η τιμές ήταν για r1200gs
|
|
|||
|
|||
σωστό πιάσιμο με tireup...έτσι ώστε να μειώνονται οι τριβές κατα το στρίψιμο του τιμονιού είναι η λύση ποθ μπορώ να σκεφτώ
|
|
|||
|
|||
Επειδη μονος δεν θα τα καταφερω....Τι προτείνεις? να το παω στο συνεργειο που κανω και τα σερβις η να ψαξω ειδικο ηλεκτρολογειο?
Last edited by mstam; 24-02-2013 at 00:31. |
|
|||
|
|||
Όχι εξωτερικά συνεργεία και ηλεκτρολόγο.Παίζεις τη ζωή σου. Στον κύριο Παναγιωτόπουλο κατευθείαν
|
|
|||
|
|||
Είναι και γείτονάς σου
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είχε λυσει το προβλημα αφου εντοπισε το κομμενο καλωδιο ψηλαφιζοντας το απο το κλειδι έως τη μιζα και στη συνεχεια το αντικατεστησε. Δε ξερω ποσο ευκολο ειναι αλλα απο οτι θυμαμαι του ειχε παρει ώρα. Το καλωδιο με τα απο αρκετα χρόνια οπως ειναι μαλλον κ το δικο σου σκληραινει και σε καποια καμψη του (με το στριψιμο του τιμονιου) σπαει. Τωρα οταν κανει ή δε κανει επαφη σου κανει τα 'νερα΄ που παρατηρεις. |
|
|||
|
|||
Αν δεν μπορείς μόνος σου προτείνω να το πάς σε συνεργείο τησ bmw ...απλά προσωπικά είναι κρίμα να σου αλλάξουν όλη τη πλεξούδα...οι καιροί είναι δύσκολοι...:ye33
πές τους απλά να στο φτιάξουν |
|
|||
|
|||
και εγω αυτο θελω να γλιτωσω.. τα πολλα εξοδα... αλλα σε επισημο bmw εκτος του οτι μπορουν πολυ ευκολα να μου πουν δε φτιαχνεται αλλα τοσο ευκολα μπορουν να μου χρεωσουν εργατικά πιο πολλά και την ιδια τη πλεξουδα!!
Ζνωριζει κανεις σας ποσο μπορει να κοστισει αυτο σε ενα επισημο συνεργειο? |
|
|