|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
κάγκελα Hepco & Becker
Σήμερα αποφάσισα να περάσω τα προστατευτικά κάγκελα στο μωρό μου.
Έχω πάρει Hepco & Becker και το μοτόρι είναι gs 1200 του 08. Το πρόβλημα είναι ότι στους κυλίνδρους φοράω τα προστατευτικά τις BMW τα γνήσια. Μόλις τα έβαλα το κάτω μπράτσο από τα κάγκελα ακουμπάνε επάνω στην χούφτα από τους κυλίνδρους. Μήπως είναι για μηχανές χωρίς χούφτες η θέλει κάτι άλλο? Σκεφτικά να βάλω ροδέλες από μέσα και έρθουν λίγο ποιο έξω αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό. Τα έχει βάλει κανένας και να είχε και προστατευτικά στους κυλίνδρους? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: κάγκελα Hepco & Becker
Γεια χαρα
συμφωνα με το σχεδιαγραμμα φαινεται οτι δεν υπαρχει χωρος για τα προστατευτικα.Πιστευω οτι αν θα επικοινωνησεις μαζι τους μπορει να σε δωσουν μια λυση.Εδω ειναι το σχεδιαγραμμα ¨ http://www.hepco-becker.de/anbauanle...02926.0009.pdf Εγω απο την αλλη εβαλα της SW-MOTECH Σ.Μ |
|
|||
|
|||
Εγώ τα έχω βάλει με τα μαύρα προστατευτικά της BMW και δεν έχω κανένα πρόβλημα .πάντως έχω ξανακούσει σε κάποια άλλη συζήτηση πως τα προστατεύτηκα του ADVE δεν μπαίνουν με τα HEPCO
|
|
|||
|
|||
Και τι είναι καλύτερο να βγάλω τα προστατευτικά τα γνήσια και βάλω τα κάγκελα η να δώσω τα κάγκελα και να βρω άλλα χωρίς την κάτω μπάρα?
|
|
|||
|
|||
Πιστευω οτι τα καγκελα ειναι η καλυτερη λυση...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HEPCO BECKER πλαϊνες βαλιτσες | John1150 | Ζήτηση | 0 | 24-03-2010 19:56 |
Βαλιτσες HEPCO & BECKER | BOXER | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 23-03-2010 08:06 |
Hepco Becker βαλίτσες 2009! | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 34 | 19-03-2010 23:25 |
Πωλείτε top case 42 cobi hepco becker | psalidasgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 17-02-2010 20:50 |
Ζητώ κάγκελα Hepco | siraxanz | Ζήτηση | 0 | 06-02-2010 19:17 |