|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι πιστευεις;
Καποιος που θελει να αρχισει να ασχολειται και ως διπλωματουχος με την μοτοσυκλετα,φτανει στην καταλληλη ηλικια και βαζει μπροστα για διπλωμα...Αυτη η κατηγοριοποιηση που υπαρχει στα διπλωματα,που επιτρεπει "ως εκει" για καποιον νεο,νομιζεις οτι λειτουργει θετικα υπο την εννοια δηλαδη "παρε κατι να μαθεις και προχωρας βημα βημα" ή μηπως αρνητικα υπο την εννοια "μπριζωνει τον νεο αφου του απαγορευει" και ως γνωστον το απαγορευτικο ειναι πιο γλυκο;...Τι πιστευεις;
Θελω να ακουσθουν και αποψεις νεαρων παιδιων,γιατι περα απο το πως το βλεπουν οι μεγαλυτεροι σε ηλικια,αυτα τα παιδια θα εχουν απο "πρωτη ματια" αποψη επι του θεματος... Last edited by riko46; 20-02-2009 at 21:03. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι πιστευεις;
Πολύ σωστή ερώτηση Μάικ..
Να απαντήσω σαν ...νέος??? Αλλά ας αφήσουμε τους νεώτερους. |
|
|||
|
|||
Δίπλωμα;;; Τί είναι αυτό;
|
|
|||
|
|||
δεν ξέρω αν αξίζει ο κόπος για τόσες κατηγορίες
περισσότερο εισπρακτικό μου φαίνεται .......... Γιατί τα κυβικά θα περιορίσουν την βλακεία ?? ή την ανεμελιά της νιότης |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι κάνει ο άνθρωπος? | VILLY | Αυτοκίνητο | 9 | 12-03-2009 03:05 |
Τι λετε.....? | danaos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 101 | 14-02-2009 18:39 |
Τι ομάδα είσαι? | VILLY | Διάφορα | 33 | 12-02-2009 18:19 |
Τι μου έτυχε??? | PortoLeone | Τι μας έτυχε | 17 | 05-02-2009 12:55 |
Τι είδους Ι.Χ. προτιμάτε? | VILLY | Αυτοκίνητο | 18 | 06-01-2009 21:43 |