|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-1
Ηθελα να περασουν κανα - δυο μερες για να περασει ο εκνευρισμος και να δω τι ακριβως θα συμβει μετα τα γεγονοτα στο Καραισκακη.
Αυτο που συνεβει χωρις πολλα - πολλα ειναι η "χχχχχ" επεκταση της διαφορας του Ολυμπιακου απο τον ΠΑΟ κατα 6 ολοκληρους βαθμους. (οπου χχχχχχχ βαλτε εσεις οτι θελετε. Η δικη μου λεξη θα ηταν "μαφιοζικη" αλλα ισως καποιοι να θεωρουν το "παρατυπη" ή το απλα "αδικη" ειναι καταλληλοτερες) Κατοπιν τουτου, καποιες ποινες προφανως θα επιβληθουν στο διαιτητικο τριο, σε καποιους παραγοντες του Ολυμπιακου, ισως και σε καποιους παικτες. Απο αυτο θα προκυψουν αποκλεισμοι εδρας και καποιοι θα χασουν μερικα ή αρκετα χρηματα. Αυτο ομως που δεν αλλαζει ειναι το οτι ο Ολυμπιακος θα παρει πανηγυρικα παλι το πρωταθλημα μια και ακομη και χωρις φιλαθλους και χωρις 1-2 παικτες ειναι πολυ δυσκολο να χασει 12+ βαθμους και να χασει το πρωταθλημα (το να κερδισει οποιοσδηποτε 8 αγωνες σερι ειναι "παρα φυσιν" κατα την αποψη μου συμπεριλαμβανομενου του ΠΑΟ). Ετσι ναι μεν θα πληρωσει για το "ντερμπι" αλλα τα εσοδα της σιγουρης συμμετοχης στου ομιλους του Champions League αρκουν για να ρεφαρει και με το παραπανω και επιπλεον θα γλυτωσει τα καλοκαιρινα παιχνιδια που "σκοτωνουν" τη προετοιμασια μιας ομαδας. Αλλο ενα "αμφιλεγομενο" λοιπον πρωταθλημα για τον Ολυμπιακο. Αλλα παρα το μαγειρεμα ειναι πολλαπλα κερδισμενος! Οι ποινες που προβλεπονται για τα παρατραγουδα ειναι πολυ μικρες για το αποτελεσμα. Ειναι σαν να κλεβεις 1 εκατομυριο ευρω απο μια ληστεια και παιρνεις το πολυ 2 χρονια φυλακιση με αναστολη! Γινεσαι ληστης ή οχι?? Θεωρω οτι το πρωταθλημα μας ειναι με διαφορα το πιο αστειο της Ευρωπης και δεν ανεβασα αυτο το νημα τυχαια στο "ΧΙΟΥΜΟΡ".... Για εκεινους που θα γραψουν (το πιστευουν αραγε?) οτι ο Ολυμπιακος ειναι τοσο καλυτερη ομαδα που δικαιολογει την απωλεια μονο 10 βαθμων απο το απολυτο 90, εχω να πω οτι σε ολα τα αθληματα ακομη και οταν εισαι κατα κρατος καλυτερος τυχαινει να χασεις. Ολοι χανουν ποτε-ποτε.... σκεφτειτε το! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-1
Nα ΄ταν η ζήλια ψώρα Γιώργη...
|
|
|||
|
|||
Αυτά παιδιά δεν γίνονται πλέον ούτε στο ερασιτεχνικό κατά τη γνώμη μου...Οταν στα 17-18 μου κατάλαβα τι παίζεται στον αθλητισμό σταμάτησα να ενδιαφέρομαι γενικότερα..
Δεν βλέπω ποτέ μπάλα και σχεδόν ποτέ δεν λαμβάνω μέρος σε συζητήσεις με τέτοιο θέμα.. Βλέπω μόνο τέτοιου είδους μεγάλα ΄ντέρμπυ', αλλά μάλλον θα τα κόψω κι αυτά....Αισθάνομαι ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, οση κι αν είναι αυτή... |
|
|||
|
|||
Δημητρη δεν ξερω ποσο χαρουμενος θα ημουν αν κερδιζα ετσι τα πρωταθληματα.
Παιζω μπιλιαρδο (και συμμετεχω συστηματικα σε τοπικα τουρνουα). Οσα απο αυτα κερδιζω παιζοντας καλα τα χαιρομαι πολυ περισσοτερο απο εκεινα που σταθηκα τυχερος ή αυτα που οι βασικοι αντιπαλοι ηταν σε κακη μερα... ...εκτιμω οτι αν εκλεβα δεν θα ειχα καν τα μουτρα να παρουσιαστω στο επομενο τουρνουα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βρέ Γιώργο, δηλαδή σήμερα ξαφνικά ανακάλυψες ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει μία ομάδα που "κλέβει", κι αυτή είναι ο Ολυμπιακός? Jefe |
|
|||
|
|||
εγω πες οτι δεν ειμαι γαυρος αλλα μεχρι προχθες δε σας πειραζε το +7 και εχουν ολοι φαγωθει με το +10 ???σας πειραξε που κυνηγησαν οι οπαδοι του ολυμπιακου και δεν πειραξε πριν λιγο καιρο που τους πηραν με τις πετρες οταν εχασε ο παο απο τον ολυμπιακο βολου ??? πρωτη φορα ειδαν ολοι κροτιδες και αλλα πυρομαχικα στο γηπεδο ???ποσες φορες εχουν κυνηγησει οι "φιλοι"του παο τους ιδιους τους παικτες τους ?????η μηπως ολα αυτα τα εχουν ξεχασει ????
|
|
|||
|
|||
Δεν το ανακάλυψε τωρα... απλως του το ΞΑΝΑ-θυμίσατε...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι κριμα που ο Ολυμπιακος εχει διχασει τους ποδοσφαιροφιλους ελληνες σε Ολυμπιακους και ...αντιΟλυμπιακους.... |
|
|||
|
|||
Γιώργη τελικά έχεις δυο ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ, ....... έχεις και είσαι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιώργο, μου φαίνεται ότι ο φακός που βλέπεις τα πράγματα δεν είναι ευρυγώνιος.... Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΥΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ | MARK | Αθλητισμός | 14 | 13-04-2010 21:26 |
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ(πελατης) | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Διάφορα | 118 | 03-02-2010 20:47 |
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ +5 | MARK | Αθλητισμός | 11 | 07-01-2010 16:32 |
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παναθηναικος | essel | Αθλητισμός | 4 | 04-10-2009 23:08 |
Α.Ε.Κ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 | PortoLeone | Αθλητισμός | 3 | 02-02-2009 14:16 |