|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νέο "μέλος"
Γεια σε όλους!
Ονομάζομαι Ιάσονας. Πέρυσι στις 17/03 συνάντησα μια παρέα 5 μοτοσυκλετιστων (με gs φυσικά) στην Λίμνη Κερκίνη. Αν θυμάμαι καλά ανέφεραν ότι ήταν από Κρήτη! All in all, επειδή έχω χόμπι την φωτογραφία και μάρεσε το σκηνικό (απόγευμα,ηλιοβασίλεμα κτλπ ) τράβηξα μερικές. Για καλη μου τύχη μια φωτογραφία μου επιλέχθηκε από τους ιδιοκτήτες του beemergs.com για το φετινό τους ημερολόγιο για το μήνα Μάρτιο! H φωτογραφία είναι αυτή Απλά αναζητώ κάποιον από την παρέα για ένα , εστω , ιντερνετικο ευχαριστώ για το ενσταντανέ που μου προσέφεραν. Αν κάποιος γνωρίζει ποιοι ηταν θα το εκτιμούσα. ΥΓ : Δεν έχω καμία εμπορική ανάμειξη με το beemergs. Δεν προωθώ κάτι. ΥΓ 2 : Keep riding |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέο "μέλος"
Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλά χιλιόμετρα.Το άσπρο adv μπροστά στην φωτογραφία, αν σου είπαν ότι είναι από την Κρήτη, είναι του Hector
Υ.Γ. Απίστευτη φωτογραφία |
|
|||
|
|||
Είναι και από τα μέρη σου! Σε ευχαριστώ για την φωτό! Για τα χιλιόμετρα θα αργήσω. Μέσα στον μήνα κλείνω τα 18
Α να προσθέσω ότι ένας από τους 5 (τώρα που το σκέφτομαι ίσως ήταν και 4 ) είχε canon 5d mk2 |
|
|||
|
|||
Thanks to my mad browsing skills ξετρύπωσα αυτό που ήθελα!
http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%BF-%...tml#post632906 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ιασωνάκο καλως όρισες παληκάρι μου Όντως πολύ mad τα skills σου Συγχαρτήρια για την φωτογραφική σου διάκριση και πάντα επιτυχίες στην ζωή σου Last edited by siraxanz; 07-02-2013 at 01:56. |
|
|||
|
|||
Καλώς μας βρήκες Ιάσονα και τα συγχαρητήρια μου για την διάκριση να εχεις μία photo στους beemer!!!!
Μακάρι να σε μαγέψει και αυτός ο κόσμος εκτός από της φωτογραφίας!!! Καλή διαμονή στο forum και άμα ψάχτείς έχουμε πολύ μεγάλα ταλέντα!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|