|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μου κλεψαν το τσαντακι μου
μια βολτα ειπα και γω να κανω στην αθηνα και μου σπασαν το αμαξι περνοντας το τσαντακι μου με διπλωμα,ταυτοτητα και αδεια μηχανης ξερει κανεις ρε παιδια τι γινεται με το διπλωμα κ την αδεια της μηχανης τι πλρωνω που απευθυνομαι,βεβαιωση απ αστυνομια πηρα.
Υ.Γ:το συμβαν εγινε πανω στην αρδητου(ζαπειο) τον θεωρησα πολυ κεντρικο δρομο |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου κλεψαν το τσαντακι μου
Έχει τρέξιμο αλλά περίμενε μήπως και τα βρεις και γλυτώσεις το γα……… Πρόσεχε τις πιστωτικές και την ταυτότητα κόψετες αμέσως. Και να δηλώσεις την αλλαγή ταυτότητας σε όλους τους συνεργάτες σου (τράπεζες) άμεσα |
|
|||
|
|||
το επαθε ο αδερφος μου αυτο και εξων τα 700γιουργια που εχασε του πηγαν ολα τα χαρτια εχουν αλλα 700 τρελαθηκε. βεβαια με διπλωμα επαγκελματικο δεν ξερω αν καποια διαφορα.
Last edited by commander; 07-09-2010 at 00:21. |
|
|||
|
|||
Ότι σου 'πε ο Αντρέας..... την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και τα μάτια σου... ενημερώνεις ΑΜΕΣΑ τράπεζες αλλά και Τειρεσία (:: ) μην πάνε και βγάλουνε τίποτα καταναλωτικά δάνεια... και πληρώνεις μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στο αυτοκίνητο.... στις μέρες που ζούμε... αφού πάμε να γίνουμε Σικάγο, Μπρονξ, κλπ... |
|
|||
|
|||
σοκαριστικα με το που το ειδα πρωτη φορα μου γινε τωρα τρεξιμο τρελλο τα κεπ θα με εξυπηρετησουν;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μετά πιάσε τις Τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεσαι και ενημέρωσε για την Ταυτότητα παρ' αυτά!!!!! Για την Π.Κάρτα δε λέω τίποτα γιατί υποθέτω πως την έχεις ήδη μπλοκάρει... το δίπλωμα είναι εύκολο.... στο Υπουργείο που ανήκεις πας και αφού σε ταλαιπωρήσουν λίγο με διάφορες αηδίες.... θα στο βγάλουν... αν μπορείς βγάλε κατευθείαν το καινούριο.... ειδικά αν ταξιδεύεις εξωτερικό... |
|
|||
|
|||
Δήλωση στον Τειρεσία γίνεται με έντυπο σε οιαδήποτε Τράπεζα, κάρτες επανεκδίδονται με άλλους αριθμούς οπότε ενημερώνεις κ όπου είχες πάγιες εντολές,αν βρεθεί το τσαντάκι πεταμένο(το δικό μου βρέθηκε) ίσως γλυτώσεις τη φασαρία των χαρτιών πλην ταυτότητας που αλλάζει υποχρεωτικά.
Θα το ξεχάσεις το συμβάν κάποτε αλλά να είσαι προσεκτικός στο μέλλον. το Σικάγο φαντάζει χωριουδάκι σε σχέσει με τις πόλεις στην Ελλάδα έτσι όπως καταντήσαμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλό τρέξιμο Στέλιο!
|
|
|||
|
|||
Αλήτες...............
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται το μωρό μου.. | gerasimos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 8 | 07-08-2010 11:11 |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 08:51 |
το δευτερο μου μωρο | taksidiotis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 25 | 28-05-2010 16:24 |
Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου! | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 32 | 30-05-2009 13:22 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |