|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ro-maniacs
Στα μεσα Ιουνη γινεται ο φημισμενος αγωνας στο Sibiu!
Θα ειμαι εκει με τον φιλο Αφρικανο και συμφορουμιτη elias1 για να δουμε τους αγωνιζομενους να κανουν τα ακατορθωτα! Aν υπαρχει κατι που δεν πρεπει να χασουμε σε διαδρομη γραψτε το! Εχουμε ηδη βαλει στοχο την πρωτη μερα να ειμαστε στο Brasov τη δευτερη στο Sibiu και την τριτη στη Timisoara. Που σημαινει οτι Tranfagarasan & Transalpina θα τα γευτουμε! Aπο εκει μεσω Σερβιας θα φτασουμε Θεσσαλονικη. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ro-maniacs
η επιλογη, καλα να περασετε. Στο μαθημα θα ερθω με τον χαρτη.
|
|
|||
|
|||
Πασχαλη καλη προετοιμασια Bicaz Gorges Romania highlights
( ψαχτω λιγο) Εμεις γυρισαμε μεσω Κραιοβα (δεν λεει και πολλα σε συγκριση με της πολεις που ανεφερες) και διανυκτέρευση στην Νις. Ανεβαινοντας εαν βολευση Σιναια Peles Castle διαδρομη με πολλη πρασινο στο δρομο για Brasov 40χλμ πριν. Προσοχη στα αλογα ακομα και στην εθνικη. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για τα Ρουμανικα αλογα το εχω ξαναακουσει θα προσεχουμε |
|
|||
|
|||
Ελα να ξεστραβωθω..
|
|
|||
|
|||
να προσεχετε,,,,να προσεχετε!!!
|
|
|||
|
|||
για να σ αναψω λιγακι...... |
|
|||
|
|||
Ναι οντως και εγω τις εχω ακουστα τις Ρουμανες τις αλογες!!!!!!!!!!!!
Και οντως βρισκονται παντου σε πλατειες, σε δρομους... χαμος. Απο παντου ξεφυτρωνουν αλογες!!!!!!!! Να προσεχετε φιλοι μου εκει που πατε. Να εχετε το νου σας!!! Και βγαλτε και καμια φωτο για εμας που δεν θα ακολουθησουμε να δουμε τι χασαμε.....για τις αλογες μιλαω!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Καλά να περάσετε κοπέλια! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Computer maniacs help plz | siraxanz | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 25 | 27-11-2011 19:10 |