|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παρνηθα 19-3-2011
Χθες καναμε μια "συντομη" βολτα με μια καλη παρεα στην Παρνηθα. Αρχικα ηταν να τερματισουμε Αυλωνα. Στο σημειο της διασταυρωσης που παει αριστερα προς Αυλωνα και δεξια προς Σκουρτα, αλλαξαμε,δυστυχως,γνωμη και ειπαμε να παμε Σκουρτα.
Κλασσικη διαδρομη και σχετικα ευκολη. Ολα αυτα τα ("συντομη", "δυστυχως") εχουν τον λογο τους. Λιγο πιο κατω στο δρομο προς Σκουρτα, γκρειντερ εχουν σκαψει το βουνο για να δημιουργησουν αντιπυρικη ζωνη. Λογω και της βροχης το σημειο αυτο ειχε απιστευτο πυλό. Εκει, κατα λαθος και υστερα απο παρανοηση, το 1200gs, που ηταν και με ασφαλτινα λαστιχα, πηρε φορα και νομιζοντας οτι απο κει περασαμε ολοι, και βουτηξε στον πυλο. Υστερα απο δυσκολες προσπαθειες μιας ωρας και με την βοηθεια ενος τζιπ (ας ειναι καλα τα παιδια που μας βοηθησαν), καταφεραμε και το ξεκολλησαμε. Αν δεν υπηρχαν τα παιδια, η μηχανη δεν προκειται να ειχε βγει, εκτος αν φερναμε καποιον γερανο. Πυλος βαθους 40cm ειχε κυριολεκτικα χτισει την μηχανη. Οι μποτες μας εμπαιναν βαθια μεσα και μετα δυσκολιας μπορουσαμε να τις βγαλουμε. Το αποτελεσμα φαινεται στις φωτογραφιες: Αν και δεν ειναι βολτα που ειχε ανακοινωθει, δημιουργω αυτο το θεμα εδω, μονο και μονο για να δειξω πως μια απλη χωματινη βολτα μπορει να εξελιχθει σε κολαση, απο ενα και μοναδικο λαθος και τιποτα δεν μπορει να θεωρηθει δεδομενο οταν ξεκινας μια βολτα στο χωμα. Σ αυτες τις στιγμες η αλληλεγγυη ειναι κι αυτη που δενει την ομαδα. Το συμπερασμα μου: Το 1200GS ειναι το καλυτερο μηχανακι για το χωμα. Ο μονος τροπος για ν αποδειξεις οτι δεν παει ειναι να το χωσεις σ αυτο το σημειο!!!!! Οι φωτογραφιες μιλανε απο μονες τους |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παρνηθα 19-3-2011
Και δυο ακομα απο την στιγμη που μας βοηθαει το τζιπ να βγαλουμε την μηχανη:
|
|
|||
|
|||
Και δυο βιντεακια:
|
|
|||
|
|||
επειδή έχω κολλήσει αρκετές φορές με την δουλεια που κάνω είναι νόμος το οτι το όχημα πρέπει να βγει απο εκεί που μπήκε δλδ πίσω.Τώρα πως τα καταφέρατε και την βγάλετε απο μπροστά Χωρις να γίνει ζημιά τυχερή είσαστε Παντος τέλος Καλο Ολα καλα .Και κάτι Ακόμα Εάν ξαναβρεθεις σε αυτήν την φάσει και μπορώ να βοηθήσω με χαρα να σε εξυπηρέτησω.(Γερανους έχω)
Last edited by commander; 20-03-2011 at 09:26. |
|
|||
|
|||
Δεν υπηρχε περιπτωση να βγει απο πισω.Το τζιπ δεν μπορουσε να ερθει απο κει.Ισως ενας γερανος να μπορουσε.Η μηχανη οριακα δεν επαθε ζημια αλλα και το τζιπ.Ο δισκος του συμπλεκτη μυριζε αρκετα!
Τελος καλο, ολα καλα.Παντως θα σ εχω υποψιν για τετοιες καταστασεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πραγματικά, κοιτώντας την απελπιστικά δύσκολη θέση της μηχανής και τον τρόπο που την τραβήξατε, (εμένα μου φάνηκε πως την καρφώνατε κάτω), ήσασταν πολύ τυχεροί. Πάντως ότι κάνατε, το κάνατε με χαμόγελο και αυτό έχει σημασία. Μπράβο στην παρέα |
|
|||
|
|||
Φοβερή φάση για μας που το βλέπουμε από έξω, η αλήθεια είναι τέτοια κατάσταση δεν έχω ξαναδεί .
Αν ήσασταν μόνο 1 ή 2 άτομα ακόμα εκεί θα ήσασταν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με ποια λογική Θεολόγε? Τι ζημιά να κάνεις στη χοντρούλα? Τόσοι ΄΄μαντράχαλοι΄΄ και δεν μπορούσαν να την πάνε πουθενά? |
|
|||
|
|||
Αν είχα αλυσίδα τι θα γινότανε? Θα καταστρεφόταν από τόσο λάσπη?
|
|
|||
|
|||
Πολύ πυλός αδερφάκι μου!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
bmw 2011 | erasel | Διάφορα | 11 | 20-02-2011 08:33 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 20:58 |
Παρνηθα-Αυλώνα Σαββατο 28/11 | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 156 | 22-11-2010 02:30 |
Ιαματικα λουτρα στην Παρνηθα!!!-Κυριακη 26-9 | nibo | Χωμάτινες εξορμήσεις | 22 | 28-09-2010 03:04 |
new 2011 bmw GS R ??? | vasilisvlahakis | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 19-08-2010 23:10 |