|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Μια και η προηγούμενη έξοδος στις νότιες παραλίες μας ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ όλους,
για την Κυριακη 24/03 λεμε να πάρουμε τα βουνα. Περιμένω προτάσεις. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Να ταααα..... καλά το λέει ο markas πως είναι κολλητικό και δεν φεύγει με το πλύσιμο!
Έχω κανονίσει πικνίκ αλλά δεν είναι 100% σίγουρο. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Συμφωνω απολυτως για την Κυριακη. Δευτερα θα παμε παρελαση. Μηπως να δουμε τις δυτικες ακτες απο ψηλα? Απο Καλαθενες Κισσαμου μπορουμε να παμε Σηρικαρι, απο οπου ξεκινά χωματοδρομος μεσα απο το καστανοδασος για την Μελισσιά. Απο εκει ψηλα -υπαρχουν ανεμογεννητριες- βλεπεις κατω ολη την Δυτικη ακτη. Μετα συνεχιζει ο δρομος για Λουσακιες.
Μπορουμε να φαμε μεσημερι στην Καλυβιανή. Κανε Στελιο πλανο εσυ, που εχεις δει πολλες φορες τις ακτες απο ψηλα. |
|
|||
|
|||
Η πρόταση βλέπω έχει και φαγακι για να δούμε ποιος το βρίσκει ενδιαφέρον.Μέσα.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν...για να δούμε ....
Προτείνω να αφήσουμε την Εθνική στον Ταυρωνίτη προς Πολεμάρχι και πιάνοντας αγροτοεπαρχιακούς δρόμους του νησιού να πάμε μέσω Βουκολιών, Καρέ, Βουλγάρω, Τοπόλια όπου και στάση για ελληνικό καφεδάκι σε ένα από τους καφενέδες του χωριού. Συνεχίζουμε προς Σηρικάρι όπου ξεκινάμε μια βατή χωμάτινη διαδρομή πρός το φαράγγι του Σηρικαρίου και το Καλογερόπλαγο μπαίνουμε για λίγο σε ένα Καστανόδασος και μετά από 2χλμ κατεβαίνουμε πρός το χωριό Κωστογιάννηδες. Περί τα 500μέτρα πρίν το χωριό κάνουμε αριστερά και κυκλωνοντας το χωριό, πιάνουμε λίγο άσφαλτο για να ξαναμπούμε μετά από 1,5χλμ σε μια καταπράσινη χώματινη η οποία οδηγεί στη κορυφογραμμή και στα Αιολικά πάρκα του χωριού Μελισσί όπου η απίθανη θέα προς...παντού απαιτεί στάση για μια τσικουδιά και φωτό..... Μετά από λίγο ξαναμπαίνουμε επαρχιακό προς Σφηνάρι και Πλάτανο για να καταλήξουμε στη Καλυβιανή για κάτι απλό.... Και ο Χάρτης για σχετική μελέτη : https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...h&mra=mru&z=12 |
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε εγω δυστυχως ειμαι με 38,5 πυρετο στο κρεβατι
Μου πεσε βαρια η ποδηλαταδα μετα απο μπασκετ και την πατησα Κριμα και φαινεται ομορφη βολτα! |
|
|||
|
|||
Περαστικα σου.
|
|
|||
|
|||