|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θερμα Ευχαριστω...και Γεια σας
Γεια σας με λενε Εφη Αναστασιαδη και ειμαι ισως και το νεοτερο μελος του φορουμ, ειμαι μολις 50 ημερων και ο μπαμπας μου ειναι ο χρηστης Edmark, μεχρι να μαθω να πληκτρολογο απο μονη μου θα γραφει ο μπαμπας μου τις σκεψεις μου για μενα.
Ενα μεγαλο και θερμω Ευχαριστω στους κυριους που μου χαρισαν την νεα μου σαλιαρα και το νεο μου φορμακι, μου τα εβαλε η μαμα μου σημερα και μετα αρχισε να με βγαζει φωτογραφιες και ο μπαμπας μου τις ανεβασε στο φορουμ τι να πω και οι δυο εχουν χαζεψει μαζι μου....... Ονειρευομαι την ημερα που θα μεγαλωσω και θα με παιρνει και ο μπαμπας μου βολτες με την BMW του και ολη του την παρεα!!! Ποσταρω και μερικες φωτο με την νεα μου προικα http://www.gsforum.gr/album.php?albumid=66&pictureid=676 http://www.gsforum.gr/album.php?albumid=66&pictureid=677 http://www.gsforum.gr/album.php?albumid=66&pictureid=678 |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Θερμα Ευχαριστω...και Γεια σας
Καλωσόρισες στην ζωή,
μικρούλα Έφη .... Να σε χαίρονται οι γονείς σου και να γίνεις ένα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας μας ..... .
|
||||
|
||||
Να σου ζήσει φίλε Έντυ .... .
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Εμείς σ' ευχαριστούμε που πόζαρες σαν μοντέλο, για την "baby colection" του GS Forum .... .
|
|||
|
|||
καλως ηρθες στην παρεα εφη!
εισαι πολυ ομορφη με το καινουργιο σου κορμακι gsforum! |
|
|||
|
|||
καλως την εφηντινοπουλε ομορφο το βλεπω το γκομενακι για το γιοκα σου...............
|
|
|||
|
|||
Ψυχούλα μου !!!! Να ζήσεις κουκλίτσα και να χαίρεσαι τη κάθε στιγμή με τους γονείς σου
|
|
|||
|
|||
ασε!απο χτες δεν μπορω να τον ξεκολησω απο τον υπολογιστη!
|
|
|||
|
|||
Καλωσορίζουμε το νεότερο και ομορφότερο μέλος του GSForum. Να είσαι πάντα καλά και να μεγαλώσεις με πολύ αγάπη και στοργή.
|
|
|||
|
|||
Να ζήσει η κουκλίτσα. Καλοφώτιστη να είναι !!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γεια σας και από την Καβάλα | Nikolas | Καλώς ήλθατε | 29 | 14-08-2009 01:48 |
Γεια σας, | VINTAGE | Καλώς ήλθατε | 23 | 10-06-2009 11:39 |
Γεια και χαρά σας αδέρφια...!! | lykos27 | Καλώς ήλθατε | 25 | 10-06-2009 10:15 |
Γεια σας και παλι!!!! | jmar | Καλώς ήλθατε | 23 | 22-02-2009 21:14 |
Γεια σας παιδία και από μενα... | christosms | Καλώς ήλθατε | 18 | 09-02-2009 19:21 |