|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλούνται γυναικείες μπότες RICHA
Πωλούνται γυναικείες αδιάβροχες μπότες Richa, 40 νούμερο.
Οι μπότες είναι πρακτικά καινούριες, έχουν φορεθεί 1 φορά. Είναι απολύτως αδιάβροχες, χρησιμοποιώντας την μεμβράνη drytex της Richa. Εχουν στενή γραμμή, που σημαίνει ότι μπορεί να κάνουν και σε γυναίκα που φοράει 39 νούμερο παπούτσι. Τιμή: 50 ευρώ.. Δήλωση ενδιαφέροντος στο παρών thread.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλούνται γυναικείες μπότες RICHA
καλησπερα! ισως να τις χρειαστω γιατι θα κανουμε ενα ταξιδι βαλκανια το καλοκαιρι και η μικρη εκτος απο μπουφαν και κρανος δεν εχει κατι αλλο..θα μπορουσαμε ισως να καναμε μια βολτα στα μερη σου για δοκιμη ?
Last edited by efthimis petroupoli; 14-07-2013 at 23:09. |
|
|||
|
|||
Η δουλειά μου είναι Περιστέρι. Αν σε βολεύει τις δοκιμάζετε εκεί.
Πάρε με τηλ, να συνεννοηθούμε.. Είναι στο προφίλ μου.. |
|
|||
|
|||
Πάντως ανεξάρτητα, από τις μπότες που πουλάω, μην τη βγάλεις στα Βαλκάνια, χωρίς αδιάβροχες μπότες. Αν βρείτε κανα 2ημερο με βροχή, και εκεί όταν βρέχει, βρέχει, δεν κοροϊδεύει, θα της χαλάσει το ταξίδι..
|
|
|||
|
|||
καλημερα ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ Α ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΣΤΟ ΤΗΛ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ
|
|
|||
|
|||
καλημερα φιλε τεο! ειπα οτι θα σε παρω εχθες αλλα λογω καποιου κολματοςδεν τα καταφερα...επειδη υπαρχει σοβαρος κινδυνος να ακυρωθει το ταξιδι για τα βαλκανια η μαλλον....να το κανω μονοκαβαλος αμα μου τη βαρεσει προ το παρος αποσυρω το ενδιαφερον. συγνωμη που σε καθυστερησα απο την πωληση φιλε μου αλλα δεν ηταν στο χερι μου
|
|
|||
|
|||
Να είσαι καλά φίλε μου..
|
|
|||
|
|||