|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ?
Τι θα λεγατε να κανονιζαμε κανα τριημερο στην πανελληνια συγκεντρωση μοτοσυκλετας?φυσικα αναφερομαι σε οσους δεν πανε τουρκια.για πειτε.
29η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών 29.04.10 Η 29η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών θα γίνει από 19 έως 25 Μαϊου 2010 στον κατασκηνωτικό χώρο του ΑΡΔΑ στις Καστανιές του Δήμου Βύσσας του Νομού Έβρου. ΜΟΤ.Ο.Ε. Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας - 29η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ?
θα ηθελα να ερθω ρε φιλε αλλα ξερεις τι????πολυ καγκουρες εκει ρε φιλε καθε χρονο εχει και νεκρο!!ασε που εχω ρωτηση φι,λους που πηγαν και μου ειπαν οτι δεν ξαναπανε!!!
παντος γενικα στο θεμα οργανωσης στην Ελλαδα ειμαστε αστα να πανε!!! |
|
|||
|
|||
Το χω ακουσει και γω αυτο περι καγκουριας.αλλα πιστευω μια τετοια εμπειρια αξιζει να τη ζησεις.-οχι της καγκουριας αλλα της πανελληνιας-.προσωπικα εγω δεν εχω αναλογη εμπειρια και θα θελα να παω.ειδωμεν.
|
|
|||
|
|||
Καλή επιτυχία με τα δεινοσαυροκούνουπα εκεί πάνω, apachi, 2 μέτρα κουνούπι που σε κυνηγάει πάνω στην μηχανή...!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
καγκουρεs παντα υπηρχανε,υπαρχουνε και θα υπαρχουνε.για μενα ειναι οντωs μια εμπειρια που πρεπει να την ζησειs,τοσουs μοτοσυκλετιστεs και τοσεs μοτοσυκλετεs δεν βλεπειs και καθε μερα.Oσον αφορα το μεροs ειναι φοβερο,οσοι μεινετε μεσα στο καμπιγκ εφοδιαστειτε με φιδακια,πολυ κουνουπι,απο το 2002 και μετα δεν εχω χασει πανελληνια και το εχω μετανιωσει.φετοs κατα πασα πιθανοτητα δεν θα παω γιατι παντρευομαι στιs 29-05-2010......
|
|
|||
|
|||
Τελευταία πανελλήνια που πήγα ήταν το '99 στην Αλεξανδρούπολη.
Από τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μήν ξαναπάω, το ίδιο και η παρέα που πηγαίναμε μαζί... Έχει πλέον εκφυλισθεί τελείως ο θεσμός και απ΄ότι μαθαίνω έχει γίνει καγκουρομαγνήτης, σε σημείο επικύνδυνο... Ακόμα θυμάμαι τον παπ*ρα που πήγαινε σούζα τάπα μέσα στο κάμπινγκ πλάϊ στις σκηνές, ή τους ηλ&*θιους με τα burn-out όλο το βράδυ, τους άλλους με τα supersport χωρίς εξατμίσεις (τις είχανε κρεμάσει στα δέντρα...) που και τις 3 μέρες θεωρούσανε μαγκιά απλά να έχουν τις μηχανές παρκαρισμένες με τον κινητήρα στον κόφτη μέχρι να τα φτύσει (οι πιό πολλοί απο αυτούς τις πήραν με φορτηγό γιατί ο κινητήρας τα έφτυσε) ... Και περιτό να σημειώσω ότι άμα τους πιάσεις κουβέντα συνηδητοποιείς ότι τα σούπερ-φτιαγμένα μηχανάκια τους υπάρχουν για την διαδρομή καφετέρια-σπίτι και άντε και καμιά πανελλήνια να δειχτούμε.... Οπότε ευχαριστώ δεν θα πάρω... Last edited by Kimwnas; 02-05-2010 at 12:48. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εντάξει, είπαμε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Απλά έχω περάσει αυτή την ηλικία και με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα.... Πήγαινε πάντως αφού το θές και θα με θυμηθείς... |
|
|||
|
|||
Και γιατι δεν πας στην πανελληνια του "varadero" να παρεις μια εικονα (μιας και γινεται και διπλα σου) και κρινεις απο κει για του χρονου; Πες μου τωρα κι εσυ οτι ειναι "ιεροσυλια"... Ξυπνατε βρε! Αυτα ειναι κολπα εταιριων. Εμεις μια χαρα κοινοι θνητοι ειμαστε και μια χαρα παρεα μπορουν να κανουν οι δυτικες με τις ανατολικες μοτοσυκλετες μας, κι εμεις με τους εκαστοτε "αντιπαλους" μας.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σ/Κ 10-11/4 ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ | allen | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 13-04-2010 12:15 |
ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ | pirate | Διάφορα | 7 | 12-03-2010 01:52 |
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ | N.GS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 23-02-2010 12:13 |
ΠΑΜΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ | poke69 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 35 | 12-06-2009 18:32 |