|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Στα Νταμάρια της Σύρου!
Φίλοι μου, χαρείτε τη μηχανή που πήρατε!
Είναι απίθανη και πάει παντού. Μ΄έχει πάει σε καταπράσινα βοσκοτόπια στην Βόρεια Ευρώπη, σε λίμνες και λασπωμένους χωματόδρομους, πάνω από μικρά γεφυράκια(!), σε χιόνια (και ψοφόκρυα!), σε μεγάλες πόλεις, σε φάρμες με ζωάκια, σε ατελείωτους επαρχιακούς δρόμους στη Γερμανία (σαν και αυτούς που βολτάρει ο φίλος ο Γιάννης), σε πυκνά δάση και πρόσφατα πάνω σε καυτή πέτρα κάτω από τον δυνατό ήλιο της Σύρου. Αυτό που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες είναι ο υπερβολικός άνεμος, που σε έκανε να το σκεφτόσουν 2 φορές πριν μηδενίσεις την ταχύτητα της μηχανής και έπρεπε τα πόδια σου και τα μπράτσα σου να την κρατήσουν όρθια. Βαριά, αλλά πάει παντού! Απολαύστε την πάνω στις πέτρες. Εμένα μου αρέσει πολύ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στα Νταμάρια της Σύρου!
Πολύ όμορφες φωτό..
|
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφη η μοτό σου !!!
|
|
|||
|
|||
Εγω ομως εχω μια απορια.......... Τα SWIFTER που τα κρατας??? κατω απ'την σελα του συνοδηγου???? πολυ καθαρη ειναι για τα τοπια που γυρναει?!! Μπραβο ωραιες φωτο και φανταστικες βολτες, παντα τετοια !!!!! |
|
|||
|
|||
παντα τετοια φιλε gemara!
|
|
||||
|
||||
Ωραία και πρωτότυπη φωτογράφηση ...
Μου άρεσε η αντίθεση της "ξερής" πέτρας, με την κομψότητα της μοτοσυκλέτας .... .
|
|||
|
|||
Φιγουρίνι η μοτό σου, μήπως είχες πλυστικό μηχάνημα μαζί σου;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πως τα καταφερνεις και ακόμα και στους λασπωμένους δρόμους είναι γυαλισμένη |
|
|||
|
|||
Λεεεεεω κ εγω.....!!!!
Σε ειχα δει ντε, βασικα τη μηχανη ειχα δει καπου στην παραλια!!!! Μου εκανε εντυπωση και το κοκκινο και το καθαρο της υποθεσης, και αν θυμαμαι καλα την "πετυχα" κ ανω Συρο αλλα δε το λεω με σιγουρια γτ γινεται χαμος εκει πανω! |
|
|||
|
|||
βρέ... πάνε τα GS στις πέτρες;;;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Kοίμηση της Σύρου πάει Νέα Υόρκη | Troublemaker | Πολιτισμός | 5 | 05-09-2009 12:56 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 14:20 |
Στα «καραφλά» των Καλαβρύτων... | vtheo | Ελλάδα | 8 | 04-05-2009 11:20 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 23:12 |