|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
SUPER TENERE 1200 Test Ride
Το είδαμε,
το ψιλο-οδηγήσαμε, μείναμε μ@λ@κες με τα ΦΡΕΝΑ, ψάξαμε να βρούμε που χάθηκαν τα 60 από τα 260 κιλά γεμάτο που δίνει το προσπέκτους, ψηθήκαμε (από την αριστερή μπάντα) εξαιτίας της ζέστης του κινητήρα, φάγαμε, ήπιαμε, φχαριστηθήκαμε και γυρίσαμε. Εδώ ο γνωστός Φερεντίνος περιεργάζεται και συγκρίνει την τουμπανιασμένη έκδοση του S.T.1200 με το ταπεινό TDM του Αυτήν εδώ δηλαδή...... Από κάποιες γωνίες είναι ομορφούλικο Από κάποιες άλλες μου θυμίζει βοοειδές .... Είναι ΟΓΚΩΔΕΣ..... Η σχεδιαστική ομάδα πληρώθηκε μόνο για το εμπρός τμήμα χαχαχα.... Γενικά περάσαμε όμορφα και ένιωσα λίγο Ευρωπαίος με την προσφερόμενη υπηρεσία, φιλοξενία και αντιμετώπιση. Οι άνθρωποι ήταν ευγενικότατοι, το κέτερινγκ φρεσκότατο και γευστικότατο (σκέφτομαι να πάω και αύριο χαχαχα) και φυσικά το μηχανάκι μια χαρά! Κλείνοντας δεν μπορώ να αποφύγω το κλισέ...."Ευχαριστούμε για όλα"!! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: SUPER TENERE 1200 Test Ride
Από πίσω, θέλει να πλησιάσει το GS look ....
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε Παναγιώτη!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο στην Γιαμάχα Ελλάς για την καταπληκτική παρουσίαση και το τεστ ride που προσέφερε στον κόσμο!
κατά τα άλλα η μοτο πάει ανέλπιστα καλά στο χώμα καταπίνει τα πάντα και εμπνέει εμπιστοσύνη...κατά τα άλλα....ούτε κρυο ούτε ζέστη,,,, πιστευω πως το GSA είναι καλύτερο και σαφώς πιο ταξιδιάρικο απο το πολυκραδασμικό σουπερ τενερέ..... ίσως αν ήταν φθηνότερο να πούλαγε,..στην τιμή αυτή πιστεύω πως δεν αξίζει.... |
|
|||
|
|||
και η μηχανη μας gs-adv κι απλο δεν αξιζει τα τοσα χρηματα ομως πουλαει...εχει το λογοτυπο φυσικα κατι που ειναι σημα κατατεθεν
|
|
|||
|
|||
Οταν στην επομενη GS βαλουν 3 επιλεγομενους χαρτες αναφλεξης, ride by wire (οχι ντιζα) και συνδυαζομενο ABS και συναμα την προσφερουν και με αλουμινενιο τριβαλιτσο.... τοτε θα ηθελα να ξερω ποια θα συνεφερε καλυτερα απο πλευρας τιμης!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Mα ένα .....1150 Γιώργο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
συπτοματικα το δοκημασα κε εγω χτες στη Λεμεσο
αν κε 265 κιλα νομιζη κανης πος ειναι πολυ πιο ελαφρια , σου δυνι την εντηποση οτι το βαρος της ειναι γυρο στα 180 κιλα αυτο που μου αρεσαι σε σχεση με το gs 1200 ειναι τα φρενα κε το abs δοκημασα κε πατησα το πισω φρενο για να κανο επητοποy μανουβρα κε γυρησαι με υποδιγματηκο τροπο χορης απενεργωπιοιση του abs κατη αδηανοητο για την gs επιση με εντιποσηασε η δυναμη σε σχεση με τη ροπη μηλαμαι για τετια μηχανη κε παντα σε σχεση με το gs 1200 ομως στα αρνητικα βαζω την εξατμιση που μου θυμηζη α/τ καθος κε οτη μια μηχανη ταξιδιαρα θα επρεπαι να εδηχνε με πια ταχιτητα εισαι να εδηχνε ακομη ποσα χιλιομετρα εχεις αυτονομια οτα παη να μινης απο βενζηνα κε το πιο συμαντηκο κατα τη γνωμη μου παντα πληρονης ευροπεα κε περνης γιαπονεζα !!!!! χαχαχαχαα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Ride, BMW R16 | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 6 | 27-06-2010 11:21 |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |
TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
Tenere 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 22-10-2009 12:41 |
TEST RIDE | nsepsas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 03-06-2009 21:12 |