|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λίγα στα γρήγορα......
Μετά το σεξ
Ρωτάει ο άνδρας μετά από το σεξ την γυναίκα του: - Αγάπη μου, αυτή τη φορά προσποιήθηκες; - Όχι, αγάπη μου. Αυτή τη φορά κοιμόμουνα πραγματικά. Ευτυχισμένος & δυστυχισμένος ταυτόχρονα.......... Ανδρόγυνο κάθεται στον καναπέ. Ο άνδρας λέει στη σύζυγο: - Πάω στοίχημα π! ως δεν μπορείς να μου πεις μια φράση που να με κάνει ταυτόχρονα ευτυχισμένο και δυστυχισμένο! Και η γυναίκα: - Την έχεις μεγαλύτερη από τον υδραυλικό... Γιατρέ μου βοήθεια! - Γιατρέ μου βοήθεια! Το πουλί μου έγινε πορτοκαλί. Ο γιατρός του κάνει όλες τις δυνατές εξετάσεις, αλλά δεν βρίσκει τίποτα το παθολογικό και αρχίζει να τον ρωτάει διάφορα προσπαθώντας να βρεί άκρη: Γ: Μήπως ξεβάφει το βρακί σου; A: Αποκλείεται γιατρέ μου, εγώ μόνο άσπρα φοράω. Γ: Τότε θα είναι κάτι στο περιβάλλον της δουλειάς σου. A: Μπάα γιατρέ μου, είμαι συνταξιούχος και δε βγαίνω από το σπίτι μου. Γ: Καλά και τι κάνεις όλη μέρα στο σπίτι; A: Ε τι να κάνω γιατρέ μου εργένης άνθρωπος; Βλέπω τσόντες και τρώω γαριδάκια.. Το δίλημμα του....παντρεμένου...... Δεν ξέρω ο κακομοίρης τι να κάνω...... Να βγω έξω να βλέπω αυτές που δεν μπορώ να πηδήξω, ή να μείνω σπίτι και να πηδήξω αυτή που δεν μπορώ να βλέπω.......!!! Σαν ταινία του Αγγελόπουλου ... Μετά την ερωτική πράξη, ο σύζυγος ρωτάει την γυναίκα του: - Σ` άρεσε αγάπη μου; Εκείνη του απαντάει: - Σαν ταινία του Αγγελόπουλου ήταν. - Δηλαδή ξαναρωτά εκείνος: Εννοείς ότι είχε μεγάλη διάρκεια και πάω για χρυσό φοίνικα; - Όχι, εννοώότιδενκατάλαβατίποτα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λίγα στα γρήγορα......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλο..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λίγα τεχνικά άρθρα και απο εμένα για όλες τις BMW | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 53 | 27-01-2013 16:44 |
Τα 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 11 | 04-05-2010 17:06 |
Χρόνια πολλά Ninja γρήγορα και στριφτερά | arisxios | Άλλες εταιρίες | 12 | 03-09-2009 12:24 |
Γέλιο στα γρήγορα....... | pepax66 | Ανέκδοτα | 7 | 17-02-2009 22:30 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |