|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Επεκταση Εγγυησης?
Καλημερα σε ολους,
Ενα πουλακι μου σφυριξε τελευταια οτι υπαρχει δυνατοτητα επεκτασης της εργοστασιακης εγγυησησ κατα 3 χρονια εναντι καποιου ποσου. Ισχυει? Γνωριζει κανεις κατι? και αν ναι η εγγυηση ειναι full? ευχαριστω πολυ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επεκταση Εγγυησης?
δεν νομίζω Τάκη
|
|
|||
|
|||
BMW Warranty Plus Βλέπω αναφορές στο εξωτερικό αλλά Ελλάδα δεν βρήκα τίποτα με μια εύρεση που έκανα. |
|
|||
|
|||
Αυτό το πουλάκι την έχει κάνει;;;;
|
|
|||
|
|||
Και εμένα θα με ενδιέφερε
|
|
|||
|
|||
Φαντάζομαι τους περισσότερους από εμάς θα ενδιέφερε... ! Αν ίσχυε δεν θα το ανακοίνωναν;
|
|
|||
|
|||
Το πουλακι αγνοειται. Υπαρχει η δυνατοτητα για warranty plus αλλα την ωρα της αγορας και παλι δεν ξερω αν ισχυει για Ελλαδα. Παρολα αυτα μηπως θα μπορουσαμε να παρουμε καμμια πιο επισημη απαντηση ή να εκφρασουμε το ενδιαφερον για μια τετοια δυνατοτητα στην εταιρεια?
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλή η ιδέα σου. Κάνε την ερώτηση στην εταιρία με ένα email και μετα ενημέρωσε μας.
|
|
|||
|
|||
το πραγμα αυτο δεν υπαρχει εδω ακομα.
|
|
|||
|
|||
Σε ερώτηση που είχα κάνει σε εξουσιοδότημενο όταν το μηχανάκι μου έκλεινε τα 2 χρόνια μου απάντησαν ότι η επέκταση εγγύησης ισχύει μόνο σε μηχανάκια που έχουν λίγα χιλιόμετρα.Εμένα για παραδείγμα στα 2 χρόνια είχε 60.000 χλμ και μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί έχω κάνει πολλα χιλιόμετρα πιστεύω ότι λύση στο ερωτημά σου θα πάρεις μ ένα τηλέφωνο στην BMW Ελλάς γιατι οι εξουσιοδοτημένοι λένε ο καθένας τα δικά του.
|
|
|