|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
R1200GS ADVENTURE ...χωμα...
Το θέμα λιγο πολύ εχει "παιξει" σε διάφορες κουβέντες μεταξύ των φίλων του φόρουμ και όχι μόνο...
απλα θέλω να καταθέσω και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου μικρή εμπειρία με την "χοντρή"στο χώμα... Μετά το βιντεακι που ανέβασε ο φίλος Σταυρος (staga1200) απο την βόλτα του μαθήματος με πηραν καπιοι φίλοι τηλ να τους πω την γνώμη πανω στο θεμα ( χοντρη - χωμα ) ε ειπα να την γράψω και ολας Την Κυριακη που μας περασε έλαβα μέρς στο χωμάτινο μάθημα που διωργάνωσε το φόρουμ με το rideit του Τακη Μανιάτη... Μηχανή δεν είχα και μου δάνεισε το adv του ο Νικος (Δουρίδας) να ειναι καλά και τον ευχαριστώ πολύ αν και είχα κάποια στιγμη adv 07 δεν ειχε μπει ποτέ στο χώμα (ηταν τυρόπιτα χαχαχα) λογο ενος 1150 adv και μετα του ΗΡ2 Λοιπον το adv παει χώμα και μάλιστα αξιοπρεπέστατα!!!! Μπορει να ρολάρει αργα και χαλαρά βολτάροντας ή να φάει τα τακουνια απο τα λάστιχα σε μια και μονο βόλτα! Οπως θέλεις εσυ το πας!!! Φυσικά δεν πρεπει να ξεχνάμε για το τι φτιαχτικε το adv. Σε παει ανετοτατα παντου στην ασφαλτο κουβαλόντας ολο σου το σπιτι μαζι χωρις να καταλάβει τιποτα και θα παέι και χώμα μια χαρα αλλα με μερικους συμβιβασμούς λογο ογκου βασικα Δηλ δεν ειναι 950 990 κτμ με τιποτα στο χωμα αλλα θα ταξιδέψει ανετα μαζι τους... και δεν το φοβάσαι θα παιξεις και ολας μαζι τους τωρα αν αυτα "βαράνε" αλματα απο 10 μετρα ενταξει εσυ ψάχνεις για παράκαμψη..... την αναρτηση στο esa την ειχα στο εντουρο 1 (εχει και 2 το βρηκα μετα ) και ηταν μια χαρα -για εμενα πάντα έτσι δεν ειμαι και κανενας χεράς - βγάζεις και το αντισπιν και ειναι η ωρα του παιδιου χαχαχα Αρα για εμενα το adv παει μια χαρα στο χωμα και οταν λεμε παει.....ΠΑΕΙ!!! αυτο μπορουν να το πουν και φίλοι που εχουν φαει τα βουνα με το adv (wet ,vtheo κτλ ) τα κάνει ολα μια χαρα ...αλλα ειπαμε να μην ξεχναμε για το τι φτιαχτηκε να κανει!!!! Δεν ειναι ΚΤΜ στο χωμα μονο εκει...(γιατι σε ολα τα αλλα ...) το καθε ενα φτιάχτικε για τον σκοπο του!! να ειστε καλα Δαναός |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200GS ADVENTURE ...χωμα...
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Σωστός ο Ντάνυ !!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο στο Νίκο που με την αφορμή αυτής της παραχώρησης του adv του σε σένα μοιράστηκες μαζί μας τις απόψεις σου . Σε ευχαριστούμε Δαναέ για τις πληροφορίες σου για το συγκεκριμένο μηχανάκι . |
|
|||
|
|||
[QUOTE=adventure;406107]
Μπράβο στο Νίκο που με την αφορμή αυτής της παραχώρησης του adv του σε σένα μοιράστηκες μαζί μας τις απόψεις σου . ο δημητρης του το δωσε... Σε ευχαριστούμε Δαναέ για τις πληροφορίες σου για το συγκεκριμένο μηχανάκι . ηταν στους ορους... για να το παρει επρεπε μετα να γραψει... Last edited by ntinopoulos; 21-06-2011 at 13:22. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γιά κοίτα καλύτερα τα γραφόμενα του Δαναού και διάβαζε επιμελώς τα πόστ σε παρακαλώ .
|
|
|||
|
|||
Πολύ σωστή και ολοκληρωμένη η άποψη - απάντηση σου Δαναέ.Είναι ένα μηχανάκι που θα σου κάνει όλα τα χατίρια,κάπου μέτρια και κάπου άριστα.
Ανταποκρίνεται δηλαδή στον σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκε, ταξιδευτής παντός εδάφους. |
|
|||
|
|||
[quote=ntinopoulos;406123]Oι Γερμανοί είναι φίλοι σου?????
|
|
|||
|
|||
Έχω κάνει αρκετές βόλτες στο χώμα με το adve,
αλλά ο Δαναός, απλώς το πάει "αλλιώς"... Σίγουρα η κάθε είδους οδήγηση (άσφαλτος - χώμα), έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με τον αναβάτη. Έπρεπε να ήσασταν παρόντες να δείτε το Ντάννυ, να ζωγραφίζει με την χοντρή! Να πω πάντως και την δική μου εμπειρία, το καταευχαριστήθηκα το χώμα με το απλό GS, έστω και με ασφάλτινα ελαστικά... . |
|
|||
|
|||
σιγά μη πηγαίνει χώμα το adv ή και το σκέτο
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1200GS to R1200GS/Adventure Gas Tank Conversion | N4pSt3R | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 04-02-2011 01:57 |
KTM 950 Adventure και χωμα | emix | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 31-03-2010 07:27 |
BMW R1200GS Adventure κατά KTM 990 Adventure | essel | Διάφορα | 2 | 11-10-2009 08:54 |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mariosich | Διάφορα | 7 | 06-10-2009 01:57 |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 23-09-2009 15:18 |