|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νομίζετε ότι ως μοτοσυκλετιστής δεν σας ξενερώνει τίποτα?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νομίζετε ότι ως μοτοσυκλετιστής δεν σας ξενερώνει τίποτ
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εντάξει..ήταν κάπως το βιντεάκι ..
|
|
|||
|
|||
παιδιά επειδή δεν κατάλαβα θέλετε να μου πείτε τι πρέπει να δω;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το βιντεάκι φυσικα!! |
|
|||
|
|||
...δηλαδή ρε παιδιά τι σας χαλάει? επειδή οι μοτοσυκλέτες είναι ηλεκτρικές και δεν κάνουν βρουμ βρουμ??? Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να γίνει αυτό.
Απλά σκεφτείτε ότι κάποιοι στον προ-προηγούμενο αιώνα όταν εμφανίστηκε η αυτοκίνηση ήταν το ίδιο σκεπτικιστές και λέγαν "δηλαδή το μεταφορικό μου μέσον από δω και μπρος δε θα τρώει σανό? θα πρέπει να του βάζω πετρέλαιο? δε θα αναπαράγεται? θα πρέπει να αγοράζω καινούργιο?... κι όμως η εξέλιξη έγινε... ο κόσμος προχώρησε...εν κατακλείδι... ...αν το μέλλον έιναι ηλεκτρικό και προσφέρει μεγαλύτερες επιδόσεις, χαμηλότερο κόστος και καθαρότερο περιβάλλον τότε καλώς να έλθει!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστή και τεκμηριωμένη η άποψή σου όμως προσωπικά προτιμώ να ανεβαίνω στο βουνό και να ακούω στην 3η τη γριά μου να βγάζει τον λατρεμένο θόρυβο που έχω αγαπήσει και φυσικά στην κατηφόρα τα "σκασίματα" παρά τον θόρυβο που κάνει και το πιστολάκι όταν στεγνώνω τα μαλλιά μου.
Αλήθεια η Ducati τι λέει επ' αυτού? |
|
|||
|
|||
α ρε παιδιά δεν κατάλαβα ότι είναι ηλεκτρικές, είχα κλειστό τον ήχο και δεν είχα προσέξει τον τίτλο
πλάκα έχει... και στο είδος της μοτό δεν με χαλάει ούτε ο ήχος... πολύ φουτουριστικό μου κάνει λίγο σε Tron σε άλλο είδος μοτό μάλλον θα με ξένιζε όπως είπαν τα παιδιά, έτσι θα είπαν και για τα άλογα με το σανό, με τον ατμό κλπ. όπως είπαν και για το βινύλιο με το CD κλπ. |
|
|||
|
|||
Αλήθεια η Ducati τι λέει επ' αυτού?
σκοπευει στα μοντελα της να βαλει ηλεκτρικο ντεφι |
|
|||
|
|||
Νομίζεις ότι είναι κανονικές !
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποιός λέει ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή ; | frits | Ζώα | 12 | 19-03-2011 09:59 |
Τον έδιωξαν ως Χουντικό και επανήλθε ως Αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο... | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 10-01-2011 20:38 |
δεν είναι τίποτα σπουδαίο... | Alext | Ανέκδοτα | 4 | 05-01-2010 23:05 |
Noμίζετε ότι ξέρετε....ότι; | Alext | Χρήσιμα | 6 | 26-06-2009 16:15 |
Είναι ο μοτοσυκλετιστής ποιητής? | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 04-02-2009 18:07 |