|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
GO PRO HERO
Καλησπέρα σε όλους . . . προχθές αγόρασα μία GO PRO και έχω μερικές απορίες!!!
-Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ εγχειρίδιο μ'ελληνικούς υπότιτλους; -Έχει δοκιμάσει κανένας να λειτουργήσει τη κάμερα στο βυθό; -Η θήκη που περιέχει η συσκευασία είναι λειτουργική από θέμα φώτο και βίντεο;Ρωτάω επειδή όταν τοποθετώ μέσα τη μηχανή έχει κενό . . . Ευχαριστώ . . . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GO PRO HERO
Απόσπασμα:
Την χρησιμοποιώ συχνά αλλά για να βγάλει τέλειο υποβρύχιο βίντεο θέλει άλλη θήκη με επίπεδο φακό μπροστά Τι εννοείς κενό; Έχω τραβήξει μέχρι τώρα κοντά στα 4300 βίντεο και φωτογραφίες και δεν έχει κάνει κιχ... |
|
|||
|
|||
Η κάμερα είναι μικρότερη από τη διάφανη θήκη!!!Γι'αυτό και δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να τραβήγει ένα βίντεο ή φώτο . . . την έχω βάλει για φόρτιση και αύριο μάλλον θα τη δοκιμάσω!Εκτός από το υποβρύχιο που τη ψιλοφοβάμαι αν δε βεβαιωθώ πρώτα!
Last edited by THANOSEOD; 09-06-2012 at 22:44. |
|
|||
|
|||
Όταν κλείσει το πορτάκι την πιέζει και δεν κουνάει καθόλου. Για τις υποβρύχιες λήψεις κάπου υπήρχε ένα θέμα όπου το αναλύαμε καλύτερα..
|
|
|||
|
|||
Αυτό ψάχνω να βρώ εδώ και ώρα . . . βασικά στη συσκευασία υπάρχει ένα πορτάκι για χρήση waterproof κλειστό και ένα μ'ανοιχτή τη πλάτη!Ας υποθέσουμε ότι το κλειστό κάνει δουλειά,το άλλο όμως;Κ πώς καταλαβαίνεις ότι το πορτάκι τήνει γι'αλλαγή;Θα περιμένω να βλέπω τα ευρώ να βγάζουν μπουρμπουλήθρες;
Μηχανήματα του διαβόλου,ποτέ δε τα πήγαινα καλά . . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν το συντηρείς σωστά, δεν έχεις πρόβλημα, αλλιώς προληπτικά αγοράζεις άλλο housing, έτσι και αλλιώς έρχεται το dive housing που θα δίνει καλύτερη ποιότητα στις υποβρύχιες λήψεις.. Έχεις την Hero2 ή την παλιότερη έκδοση ; Last edited by frits; 10-06-2012 at 00:26. |
|
|||
|
|||
Τη παλιά . . . αλλά στη πλάτη της γράφει γι'ανάλυση μέχρι 1080.Αν χρησιμοποιήσω άλλο πορτάκι η κάμερα θα τραβάει σταθερά για χρήση πάνω στη μηχανή;Μόλις μπήκε για φόρτιση και αύριο θα κάνω δοκιμή!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στείλε μου ένα π.μ. με το mail σου να σου στείλω το manual στα ελληνικά.. |
|
|||
|
|||
Από τον συμφορουμίτη Γιάννη "immunity" έλαβα Pdf στα ελληνικά για το hero2,όποιος θέλει το στέλνω με email, εδώ δεν ανεβαίνει λόγω όγκου.
|
|
|