|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΡΑΣ ΩΡΑ 17.00 ΜΕ ΑΝΕΚ
5 Ζευγάρια μέλη του forum αύριο Πα 26/06/09 και ώρα 17.00 φεύγουμε για :
Ιταλία - Αυστρία - Ελβετία - Γαλλία - Βέλγιο - Ολανδία και βλέπουμε.......... Θα είμαστε εκεί από τις 16.00 .....Κερνάμε και καφέ |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΡΑΣ ΩΡΑ 17.00 ΜΕ ΑΝΕΚ
Φιλαράκια,
καλό ταξίδι να έχετε κ καλούς δρόμους !!!! Με το καλό να γυρίσετε φορτωμένοι με εμπειρίες και με γεμάτες μπαταρίες !!!!! .
|
|||
|
|||
καλο ταξιδι να εχετε!!!!!
|
|
|||
|
|||
καλό ταξίδι Όθωνα σε σας(ζευγάρι) και στην υπόλοιπη παρέα!!!!!
καλά να περάσετε και με το καλό να γυρίσετε φίλε. Πιστεύω να είμαι στο λιμάνι, θα κρατάω ένα άσπρο μαντήλι για να με αναγνωρίσετε... |
|
|||
|
|||
"Ζηλεύω πολύ...." (Λαικό άσμα του ΑΝΤΥΠΑ"
Παιδιά νάχετε καλό δρόμο.Ιδιαίτερη προσοχή στα όρια ταχύτητας κατά πρώτο λόγο στην Ολλανδία-Γαλλία,κατά δεύτερο Ελβετία- Βέλγιο και τέλος Αυστρία-Ιταλία. |
|
|||
|
|||
Kαλό Ταξίδι παιδιά!Ίσως πετύχετε πολλούς συμφορουμίτες προς τα εκεί....
|
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι και όρθια χιλιόμετρα να έχετε!
Με το καλό και ο δρόμος της επιστροφής!! |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι παίδες καλά να περάσετε
και φέρτε μας τις εντυπώσεις ..........................και τις αναμνήσεις σας |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ!!! |
|
|||
|
|||
Παίδες εγώ θα πίνω το καφεδάκι μου Αγ.Νικολάου ....αλλά το πλοίο μου για Ανκόνα φεύγει στις 14.30 οπότε μέχρι τις 13.00 Αγ. Νικολάου θα έχει αράξει το adve ...αν θέλετε ελάτε απο εκεί για καφεδάκι!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΗ ΦΛΑΣΑΚΙΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ!! | PITS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 01-12-2009 10:41 |
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ PLEASE PM ME! | NLS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 25-05-2009 13:38 |
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ... | Γεώργιος Γαϊτάνος | Χιούμορ | 7 | 12-03-2009 15:41 |
ΠΩΣ ΠΕΦΤΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 24 | 06-03-2009 12:35 |
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ (ΜΕ ΠΙΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ) | pepax66 | Ανέκδοτα | 16 | 12-02-2009 17:49 |