|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
.,.,.,.,περι ΤΕΒΕ και λοιπών δαιμόνων.,.,
κάνω ένα γκάλοπ τώρα τελαιυτέα .,.
γενικά σε όποιους καταστηματάρχες συναντώ., και έχω όρεξη για κουβέντα.,., πληρώνεται το ΤΕΒΕ σας.,., παρακαλώ για ποιους λόγους το πληρώνεται.,.,, τι σας παρέχει., αξίζη να συνεχίζεται να το πλήρώνεται.,., πιστεύεται θα πάρεται σύνταξη.,. και αν όχι για ποιούς λόγους δεν το πληρώνεται.,.,., δεν φοβάστε τις νομικές κυρώσεις.,.,., έχουν πολύ πλάκα οι σοβαρές απαντήσεις που ακούω.,,., και οι απαντήσεις με χιούμορ είναι πολύ σοβαρές.,.,. σας ερώτω.,.,., λοιπόν..,.,.,., πληρώνεται το ΤΕΒΕ σας.,.,., συζήτιση να γίνεται.,.,. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: .,.,.,.,περι ΤΕΒΕ και λοιπών δαιμόνων.,.,
Μετα απο 30 χρόνια ασφαλισμενος εξακολουθω να το πληρωνω... κ να ελπίζω...
|
|
|||
|
|||
Χρηστάρα, τα πιό κερατιάτικα λεφτά είναι αλλά είναι έτσι στημένο το παιχνίδι που θα τα βρεις μπροστά σου...και μάλιστα τοκισμένα...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
η αφορμή που άρχισα να ρωτώ.,.γενικά και να ψάχνομαι., ξεκίνησε όταν πήγα να πληρώσω ., και με είπε ο υπάλληλος εκεί.,., υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πληρώνουν το ΤΕΒΕ.,.,, γιαυτό κάνω το γκάλοπ., για να δώ.,.,., πόσοι είναι οι τελευταίοι των Μ@Lak0n..,.,.,.,.,.,., |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς το πληρώνω και εγώ για την γυναίκα και την κόρη και είναι τα πιο ξεφτίλα λεφτά
|
|
|||
|
|||
Γιατί εμείς που πλερώνουμε ΙΚΑ θα πάρουμε ποτέ σύνταξηηηηηηηη......
|
|
|||
|
|||
Στο δικό μου κύκλο αυτοί που δεν πληρώνουν είναι αυτοί που δεν μπορούν, κανένας δεν το κάνει επειδή το θέλει....
Τώρα βέβαια όπως έχει γίνει η αγορά, τα 400 το μήνα είναι πολλά, πάρα πολλά ειδικά σε σχέση με αυτά που θα πάρουμε, αν πάρουμε... και με τις παροχές που (δεν) έχουμε |
|
||||
|
||||
Εδώ κ 36 χρόνια (Απρίλιος 1976), πληρώνω ανελλιπώς - πρώην Ταμείο Εμπόρων, σήμερα ΕΟΠΥ ...
Τώρα, το τί θα πάρουμε όταν συνταξιοδοτηθούμε, είναι ΑΛΛΟ θέμα ... Μάλλον ... ότι θα πάρουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες ασφαλισμένοι ... Όσο για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των τελευταίων 7-8 ετών, έχω να πω πως ήταν ΑΨΟΓΗ μέχρι σήμερα ... Δηλαδή, όσα φάρμακα ήταν απαραίτητα κ τους καλύτερους γιατρούς της περιοχής μας ΔΩΡΕΑΝ !!! Και λέω μέχρι σήμερα ακριβολογώντας ... Σήμερα το πρωί που ο γιατρός μου μου έγραψε φάρμακα, μ' ενημέρωσε ότι απ' τον άλλο μήνα αλλάζει η συμμετοχή του ασφαλισμένου (προς τα πάνω φυσικά) και από 1 Ιουνίου, θα μου συνταγογραφεί γενόσημα φάρμακα ... Αν θέλω πρωτότυπα, θα πρέπει να πλΕρώνω την διαφορά στον φαρμακοποιό ... Ξέρω - ξέρω ... σας "άνοιξα την ψυχή" με τα τελευταία νέα, αλλά - δυστυχώς - αυτή είναι η πραγματικότητα ... Υ.Γ. ... και που είσαι ακόμα ... .
|
|||
|
|||
[QUOTE=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;647013]
[FONT=Comic Sans MS]Αν θέλω πρωτότυπα, θα πρέπει να πλΕρώνω την διαφορά στον φαρμακοποιό ... ....κατα δηλωση του γγ του υπουργειου, η συμμετοχη του ασφαλισμενου θα ειναι 25% επι της διαφορας τιμης του γεννοσημου απο το πρωτοτυπο... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωσικό Ναυτικό εναντίον Σομαλών πειρατών | gemara | Κόσμος | 29 | 28-06-2011 15:52 |
Των φρονίμων τα παιδιά για χωμάτινη πολλών ημερών... | ckalfas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 04-04-2011 21:14 |
Η Ευρώπη μας χρωστάει εκατομμύρια ευρώ από νοσηλεία πολιτών χωρών-μελών της Ε.Ε. ... | ckalfas | Υγεία | 4 | 11-02-2011 17:22 |
"Φακέλωμα" μέσω κινητών, σταθερών τηλεφώνων και internet | paniko | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 10 | 20-01-2011 09:41 |
Το γλέντι των Πρωταθλητών | MARK | Αθλητισμός | 4 | 12-04-2010 14:02 |