|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Την βοήθεια σας.απατη εταιρεία?
Καλημέρα σας παιδια.
Ανοίγω αυτο το θεμα για τον λόγο οτι με προβληματίζει κατι. Λοιπον,μια γνωστή μου εδω και περίπου 2 μήνες εχει γραφτεί σε μια εταιρεία με το όνομα worldvertynes. Λοιπον αυτη η εταιρεία που δεν βρίσκω τιποτα συγκεκριμένο στο Ίντερνετ βάζει μέλη με κόστος περίπου 280 ευρω ανά μέλος,αν το μέλος βάλει αλλα 4 άτομα νομίζω οτι δε θα ξαναδώσει καποια συνδρομή,νομίζω 40 ευρω τον μήνα. Απο οτι εχω καταλάβει αυτη την εταιρεία δίνει ταξιδιωτικά πακέτα αλλα σε prive μορφή,κατι που δεν εχω ξανακούσει.στα μέλη της και μονο... Θα μάθω περισσότερα και θα δημοσιεύσω. Εγω αυτο που εχω καταλάβει προς στιγμή ειναι οτι κάνουν τρομερή πλυση εγκεφάλου. Και θα ήθελα την γνώμη απο τους γνωστές.οποιαδηποτε βοήθεια θα ηταν αναγκαία γιατι μυριζομαι μπλεξιμο. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Την βοήθεια σας.απατη εταιρεία?
Εχω παει σε αρκετες παρουσιασεις αλλα δεν με εχουν πεισει ακομα... Μου φενετε πολυ αμερικανια κ παραμυθη αν κ πολλοι βγαζουν λεφτα απο αυτο... Ειναι μια φουσκα πιστευω που αργα η γρηγορα θα σκασει... Πολυ πλησει εγκεφαλου οπως ειπες για το τιποτα... Κ αν ψαξεις στο ιντερνετ κ σε προσφορες τα ταξιδια που δινουν τα βρισκεις κ ποιο φτηνα...
|
|
|||
|
|||
αυτές οι κομπίνες είναι γνωστές εδω κ χρόνια....
...μακρυα κ αγαπημένοι |
|
|||
|
|||
Ο ορισμός της πυραμίδας.
|
|
|||
|
|||
Υπάρχουν πολλές αναρτήσεις και μελέτες για το θέμα....
Εταιρίες αλυσίδα ονομάζονται... Και βεβαια μια μελέτη που έπεσε στα χέρια μου απο έναν έγκριτο καθηγητή της ΑΣΟΕΕ έλεγε με λίγα λόγια να μην μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία γιατι απο την αρχη σου φουσκώνουν τα μυαλά σε κάνουν να φερνεις νέα μέλη και στην ουσία δεν υπαρχει κανενα κέρδος για σένα αλλα μονο για την κορυφή της πυραμίδας της εταιρίας.... |
|
|||
|
|||
Συγνωμη...οχι αλυσίδα...πυραμίδα!
|
|
|||
|
|||
Μιλάμε παιδιά εχει γινει χαμός την βδομάδα που μας περασε...πρεπει να γράψει ενα ακομα άτομο κι εχει τσακωθει με όλους...
Είχα να την δω καιρο,είδα ομως μια Αλλη κοπέλα,πολυ διαφορετική απο αυτο που ήξερα. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
οπως το λεει ποιο πανω.....σύστημα πυραμίδα ....ειναι παρα πολλα χρονια τωρα αυτη η φάμπρικα και δεν ειναι μονο με τα ταξιδιωτικα ειναι και σε πολλους αλλους τομείς, οπως πωλησεων κτλ κτλ......προσοχη..
Last edited by commander; 14-04-2013 at 14:48. |
|
|||
|
|||
Σου ζητάνε από σενα να πάρεις ένα τοσο δα μικρό επιχειρηματικό ρίσκο με το να δώσεις κάποια χρήματα στην αρχή ενώ αυτοί δεν αναλαμβάνουν το ίδιο ρίσκο να σε χορηγήσουν και να σε δοκιμάσουν, σαν μεγάλη έξυπνη εταιρία.
|
|
||||
|
||||
... το ίδιο "παιχνίδι", παλιά (πριν 25-30 χρόνια) το ονόμαζαν αεροπλανάκι ...
Ότι τάχα μου, το είχαν επινοήσει οι πιλότοι της τότε Ολυμπιακής ... Τότε "έμπαινες" με 50 δραχμές, αν θυμάμαι καλά ... |
|
|