|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών....
Καλημέρα.
Τα φώτα σας παρακαλώ. 1.Ταιριάζουν σε F800gs οι χούφτες απο το 1200? 2.Έχω πίσω βαλίτσα BMW vario και θέλω να βάλω πλαϊνές βάσεις για GIVI e41.....τι παίζει γιατί μου φαίνεται οτι ΔΕΝ ταιριάζουν.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών....
1. Έχω δει φωτογραφίες στο ADVRider που κάποιοι το έχουν κάνει, δεν ξέρω αν θέλει κάποια πατέντα.
2. Οι πλαϊνές της Givi για να πιάσουν (η πάνω βίδα) πρέπει να υπάρχει ήδη βάση μπαγκαζιέρας Givi. Κάπου είχα ακούσει πάλι για πατέντα κάπου.. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ φίλε μου.
Μάλλον θα βάλω βάσεις sw-motech, είναι πιο ακριβές αλλά μπαίνουν με την vario πίσω.... |
|
|||
|
|||
Στην αντιπροσωπεία που είχα ρωτήσει μου είχαν πει πως δεν μπαίνουν οι χούφτες του 1200. Ωστόσο απέναντι από τη δουλειά μου είναι ένας τύπος που το έχει κάνει και έχουν κάτσει τέλεια.
Μάλιστα είναι και μαύρο/γκρι το δικό του και ταιριάζουν άψογα αισθητικά. |
|
|||
|
|||
Μια χαρά μπαίνουν.
Επίσης μπορείς να βάλεις και τις χουφτες της wunderlich |
|
|||
|
|||
Τελικά παρήγγειλα απο 1200....
Όταν ετοιμαστεί το project θα ποστάρω και φωτογραφίες.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλούνται βάσεις για βαλίτσες ADVE και πίσω ζάντα ακτινωτή ADVE | eytyxios | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 16-05-2011 19:56 |
Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 23:07 |
Πίσω πλαστικό και χούφτες | georgios | Ζήτηση | 1 | 30-12-2010 00:02 |
Γνώμη για βάση βαλιτσών SW-MOTECH για 12GSA | chris71 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 09-09-2010 16:54 |
Πλαϊνές βάσεις και Βαλίτσες για 1100gs | jonyp | Ζήτηση | 4 | 05-07-2010 17:12 |