|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
πλυντηριο
φιλοι κ συναδελφοι αναβατες,θετω το θεμα πλυσιμο για οσους απο εμας δεν μας φτανει ο χρονος να φροντισουμε μονοι μας το μοτο μας οσο συχνα θα θελαμε.περιμενω καμμια καλη προταση για αθηνα,εχω γυρισει απο ταξιδι κ ειναι χαλια η μηχανη.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: πλυντηριο
Αν θες να το ευχαριστηθεις Παγκράτι στην Φιλολαου 5 τηλ 2107515888
|
|
|||
|
|||
Moto Station Parking Τα παιδια εκει κανουν φοβερη δουλεια!! Παροτι ειμαι απο Χανια οσες φορες χρειαστω πλυσιμο και ειμαι Αθημα εκει παω, πολυ ευγενικα και εξυπηρετικα παιδια
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τηλ πριν. Ειναι ενα απο τα χουγια του |
|
|||
|
|||
γι αυτο το έγραψα το τηλ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά τσιμπάει λίγο |
|
|||
|
|||
Ποιός είναι αυτός που έχει και χούγια ενώ μας πέρνει τα λεφτα
να τον γνωρίσουμε .... και υπάρχουν ακόμα κάγκουρες που σέβονται ακόμα ΧΟΥΓΙΑ ???? αμαν!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν θελεις να πας και να περιμενεις, feel free to do so, αλλοιως για δικη σου ευκολια και για να μπορεσει να σου πλυνει τη μηχανη οπως ΕΚΕΙΝΟΣ θελει, καλο ειναι να κλεισεις ενα ραντεβου. Το Λαμπη τον γνωρισα λιγο μετα το Πασχα οταν περναγα τυχαια απ εξω και τον ειδα να στεγνωνει και να γυαλιζει μια μηχανη. Τετοιο πλυσιμο δεν εχω ξαναδει. Και για τη μιαμιση ωρα (τοσο του πηρε να μου ξανακανει το Adv σα καινουργιο- λαιμους, εξατμιση,κρεμες κλπ) νομιζω οτι δε μου πηρε πολλα χρηματα. Κι επειδη εχω παει και στ αλλα πλυντηρια που υπαρχουν για μηχανες, νομιζω οτι αυτο ειναι μακραν το καλυτερο. Ισως και το ακριβοτερο αλλα σιγουρα το καλυτερο! ΥΓ Οπως ισως καταλαβες δεν εχω ουτε ποσοστα ουτε ειναι συγγενης μου, απλως ειμαι ενας ευχαριστημενος πελατης. ΥΓ 2Το καγκουρας να το παρω ως κομπλιμαν? Last edited by vrider; 01-06-2012 at 21:05. |
|
|