|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τι θα λεγατε για ενα λασπόλουτρο...?!?!
Μιας και ο καιρος "βοηθάει" σκεφτικα τι ηρθε η ωρα για την πρωτη λασπη της σεζον...
Αυριο λοιπον θα ειμαι μαζι με τον Θανο (φιλος με ΚΤΜ LC4 ADV) και τον Αλέξανδρο (ANAX) στην Αναβισσο στις αλυκες. Ωρες και λεπτομεριες ακομα δεν εχουμε κανονισει ακομα το στανταρ ειναι ομως οτι θα παμε. Λογικα θα ειναι νωρις. Δηλ το μεσημερι για φαγητο σπιτι θα ειμαστε. Οποιο θελει ειναι καλοδεχουμενος στην παρεα!!! Περιορισμος δεν υπάρχει σε τιποτα οποιος θελει ερχετε για βολτα για προπονηση οτι θέλει!!! Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!!! να ειστε καλα ΔΑΝΑΟΣ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θα λεγατε για ενα λασπόλουτρο...?!?!
Πολύ σας χαίρομε παιδιά
Καλές βόλτες και καλά πλατσουρίσματα στης λάσπες!!!! |
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5:
Λάσπη ??? μπα βαριέμαι να κάνω μπανιο |
|
|||
|
|||
Κουμπαρακι καλα να περασετε.Δυστηχος εγω δεν θα μπορεσω γιατι θα ειμαι καρυστο για ψαρεμα.Αλλιως θα εβαζα τα χωματινα και θα ερχομουν.
|
|
|||
|
|||
μην βαζεις τετοιες φωτο (με την HP2)εχω φαει κολλημα και απλα προσπαθω να την ξεπερασω,....
|
|
|||
|
|||
Varadero δέχεστε ;;;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Αν ήμουν Αθήνα,
θα ερχόμουν για να σας θαυμάσω .... Την άλλη φορά .... Καλά να περάσετε ....
|
|||
|
|||
Δαναε φιλαρακι βιαζεσαι,βιαζεσαι.
Την Τριτη παιρνω το ΚΤΜ και δεν προλαβαινω.Αλλα και να προλαβαινα θελω λιγο χρονο να το μαθω και να του βαλω και χωματινα λαστιχα. Καλα να περασετε ομως. Καποια αλλη φορα θα το ξανακανονισουμε. |
|
|||
|
|||
Δεν θα ηθελα τιποτε αλλο φιλε Δαναε μονο να δω εστω και μια φορα την μηχανη μου ετσι χα χα χα χα χα χα χα χα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 17:22 |
Τι λέτε θα ροκάρουμε ??? | soter3gm | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 3 | 10-03-2009 22:29 |
Τι αλλο θα δουμε!!!!!! | wet & dirty | Επικαιρότητα | 11 | 09-03-2009 16:23 |
Τι άλλο θα ακούσουμε? Μα δε ντρέπονται...? | VILLY | Ελλάδα | 17 | 26-02-2009 17:57 |
Πώς θα ηθελα να ειναι ενα forum? | Corsair | Διάφορα | 2 | 07-02-2009 01:43 |