|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
τεστ λαδιων.....πολυ ενδιαφερον
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: τεστ λαδιων.....πολυ ενδιαφερον
Απόσπασμα:
δεν νομιζω οτι το τεστ αυτο οδηγει σε καποιο ασφαλες συμπερασμα σχετικα με τη συνολικη λιπαντικη ικανοτητα των λαδιων που δοκιμαστηκαν... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στις ιδιες συνθηκες δοκιμαστηκαν.......αν ψαξεις στο youtube,θα βρεις και αλλα τεστ,που θεωρουν τα bardahl κορυφαια
εγω δεν προτεινω λαδια....κουβεντα να γινεται |
|
|||
|
|||
..εχω δοκιμασει 4 διαφορετικες μαρκες συνθετικων λαδιων στο Varadero μου... (Valvoline,Motul,Castrol και Αgip). Aναθεμα αν καταλαβα εστω και τη παραμικρη διαφορα στη λειτουργια του κινητηρα...
|
|
|||
|
|||
Καλημερα!Αν δεν κανω λαθος,εχει δημοσιευση η Αμερικανικη amsoil ενα τεστ της,με πολλες μαρκες λαδιων,απο το οποιο εχουν βγει πολλα καλα συμπερασματα,οτι λαμπει(διαφημιζετε)δεν ειναι χρυσος!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...απο το συγκεκριμενο τεστ βεβαια το αποτελεσμα ειναι οτι το Amsoil ειναι κορυφαιο λιπαντικο και οτι τα υπολοιπα ειναι για τη σαλατα και οχι για τον κινητηρα μας... |
|
|||
|
|||
Οχι ακριβως....απλα ειναι αξιοπιστο κ το εχουν αποδεχθει κ οι αλλες εταιρειες λιπαντικων,οι επιλογες ειναι δικες μας εκτος αν επιλεγουν αλλοι.....
|
|
|||
|
|||
Στις μοτο με κοινό λιπαντικό για σαζμάν και κινητήρα, καταλαβαίνεις πολλές διαφορές (όταν υπάρχουν) μετά από 1500-2000 χλμ με τα λάδια, στη συμπεριφορά και στην αίσθηση του σαζμάν. Στα GS πώς να καταλάβεις διαφορά;;; Εγώ στις προηγούμενες μοτο που είχα έβλεπα διαφορές από λάδι σε λάδι. Το γλυκό δούλεμα του σαζμάν το είχα δει με MOTUL 5100, σε Africa, V-Strom & Varadero. Τα Agip, Valvoline όταν ζεσταίνονταν αρκετά , κοπάναγε το σαζμαν. Τα Castrol δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τα MOTUL. Πάντα αναφέρομαι σε ημισυνθετικό 15-50 , που προτείνουν όλες οι εταιρείες για τα μεσαία και μεγάλα 2κύλινδρα ON-OFF. Στο Tiger, που έμπαιναν συνθετικά και πρότεινε η Triumph MOBIL 1, ήταν το χάλι το μαύρο μετά από 20' στην κίνηση.... Μου έβαλε κάποια άλλα ο μηχανικός μου την τελευταία φορά (δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα...) και είδα τεράστια διαφορά. Πάντα στο πώς δουλεύει το σαζμάν! Στον κινητήρα -δυστυχώς- τα αποτελέσματα θα φανούν "κατόπιν εορτής"
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
την αλλη εβδομαδα φτανω τις 100000 χλμ και τα λαδια μου μεχρι τις 90000,ηταν αυτα που βαζει η bmw στα εξουσιοδοτημενα.....
μετα τις 90000 χλμ δοκιμασα τα BARDAHL και η διαφορα που ειδα εγω ηταν αρκετη.......μια μπαρα κατω η θερμοκρασια,πιο ησυχο δουλεμα ο κινητηρας και το πιο σημαντικο(νομιζω) στην αλλαγη λαδιου,το λαδι δεν ηταν καμμενο οπως εβγαινε μεχρι τωρα........ αξιζει να πω οτι μεχρι τωρα ο κινητηρας μου δεν εχει καψει σταγονα λαδι....ανεξαρτητου μαρκας δεν το συνιστω σε κανεναν,απλα την εμπειρια μου γραφω.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαροη λαδιων απο φλατζες F650GS twine | kwon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 24-12-2010 09:07 |
Χρειαζεσται αλλαγη λαδιων? Εδω ειναι ο jarhead!!! | jarhead | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 05-11-2010 17:15 |
και πολυ γρηγορος... | γιαγια αρκουδα | Αστεία Video | 4 | 30-08-2010 15:15 |
Τα περι λαδιων | taksidiotis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 13-04-2010 16:04 |
KEVIN ASH - ενδιαφερον αρθρο | GeorgeP | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 14-08-2009 13:11 |