|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πολυόργανο γυμναστικής-Τι ασκήσεις να κάνω;;;
Έχω πάρει από γνωστό πολυκατάστημα το πολυόργανο της φωτογραφίας.
Το έχω 6 μήνες αλλά δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιώ. Τι ασκήσεις πρέπει να κάνω για να μην έχω πρόβλημα από λανθασμένη χρήση;;; Βοηθάτε γιατί θα το πετάξωωωωωωωωω |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πολυόργανο γυμναστικής-Τι ασκήσεις να κάνω;;;
Μπορείς να απλώνεις τα ρούχα πάνω στα συρματάκια που έχει..
Να δένεις τον σκύλο.. Να βάζεις κάτι στο βάρος, να το πατάει... Και να το βάλεις σε ένα σημείο του σαλονιού, όπου ...πάει με το σύνθετο . Αυτές είναι ...δυνατές ασκήσεις . Πέραν την πλάκα, νομίζω ότι κάποια παληκάρια εδώ, που είναι με την γυμναστική, θα σου δώσουν λύση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φιλικα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καταρχήν έχω ακούσει οτι υπάρχουν κάποια έντυπα με οδηγίες.Μήπως ξέρεις που θα τα βρω;;;; Μετά, αυτό που ρωτάω είναι, πόσα δεκάρια θα κάνω από τη μία άσκηση και πόσα από άλλη;;;; Υπάρχει σειρά που θα πρέπει να γυμνάζεις;;;; Ανάμεσα στα δεκάρια, θα πρέπει να κάνω διαλείμματα ή δεν παίζει ρόλο ;;;; |
|
|||
|
|||
θα πας σε οιοδηποτε bodybuildingclub στην αθηνα θα πεις: γεια σας με εστειλε ο Μαρινος που δουλευει στο μαγαζι της κορινθου να
α)μου δειξετε ασκησεις στο πολυοργανο αυτο (το εχουν και στημενο οποτε ειναι ευκολο) β)να μου δωσετε ενα φυλαδιο ασκησεων που να κανω γ)αν δε σε καλυψουν να με παρουν τηλ να τους σπασω τα μουτρα Bodybuilding Club πληροφοριες εδω αν δε βγαλεις ακρη θα μιλησουμε μαζι για προγραμμα Μαρινος κορινθος Last edited by PITS; 27-09-2010 at 15:47. |
|
|||
|
|||
Αδελφε αν ειναι να το πεταξεις θα το παρω εγω και ερχομε να το παραλαβω...να μην κουραζεσε.
Τωρα αν θες να σου δειξω προγραμματα καμμια Κυριακη,θα κερασεις καφε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
σωστος |
|
|||
|
|||
Δηλαδή τώρα που το κοιτάζω γυμνάζομαι όπως εσύ???
Καθόλου δύσκολο!!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τί πρέπει να κάνω σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου/μοτό ;;;; | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 09-06-2012 01:55 |
Τι να κάνω αν μπει νερό στην βενζίνη ;;;;;;;;;;; | vado | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 10-10-2010 23:31 |
Πτώση από ελλάτωμα οδοστρώματος - Τι κάνω!!!!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 10 | 15-06-2009 22:34 |
Τι να λέμε ..... | soter3gm | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 01-05-2009 14:13 |
Πτώση από ελλάτωμα οδοστρώματος - Τι κάνω? | riko46 | Χρήσιμα | 5 | 18-03-2009 16:10 |