|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ 1150GS?
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΡΕΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 19 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΕ 185ΧΛΜ.ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ.ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ.ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ 1150GS?
πόσο χωράει το ντεπόζιτο, γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καθάρισμα και ρύθμισμα τα injection το πρώτο που πρέπει να κάνεις τώρα αν η μονάδα τα χει παίξει και μστέλνει μλάθος πληροφορίες τότε πας για άλλα παιχνίδια η κατανάλωση είναι αφύσικη |
|
|||
|
|||
ρύθμιση injection, καθαρισμό εξαέρωσης, νέα μπουζί, συγχρονισμός και νέο φίλτρο αέρα
|
|
|||
|
|||
ειναι μεγάλη η διάφορα κάτι δεν παει καλα....Μήπως κάπου το χάνεις;;;;Γιατι και αριθμηστο να είναι πάλι δεν και τόσο....
|
|
|||
|
|||
ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ 1,5 ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΣ.ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ Η ΛΑΔΙ.ΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ 1000 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ Κ/Ν ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΛΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΠΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ 1,5 ΜΗΝΑ.ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ ΕΙΝΑΙ ΙΡΙΔΙΟΥ.ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΚΙΤ ΤΗΣ BMW ΑΥΞΗΣΗΣ ΥΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 8 ΑΛΟΓΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γιατί δεν τα μαρτυράς όλα από την αρχή και μας παιδεύεις;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πρέπει να βγάζεις περιπου 340 κλμ. 24 λίτρα εχει ρεζερβουάρ. Κοίτα στα λαστιχάκια για διαροή, και στην εσωτερική τάπα του δείχτη, γιατι μπορεί να έχεις διαρροή εκει.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΚΟΥΡΙΑ ΣΕ 1150GS | Lias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 18-09-2010 16:47 |
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ...ΤΡΩΜΕ!! | tsompanis | Γενικά - Αναβάτης | 30 | 26-03-2010 12:22 |
ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ | george1968 | Μου τη δίνει που ..... | 19 | 10-02-2010 15:52 |
KARRO ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ | allen | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 03-02-2010 18:28 |
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ R1200GS | EOD-K9 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 03-06-2009 17:28 |