|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Λαδια ENEOS Ultra Racing 15W50 ?
Παιδια καλημερα!
Ξερει κανεις κατι για αυτα τα λαδια? ENPO HELLAS S.A.: ENEOS Ultra Racing 15W50 Μου ειπε καποιος οτι εναι πολυ καλα ,απλα εχουν ενα θεμα στο χειμωνα ,πρεπει να ζεσταθουν καλα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαδια ENEOS Ultra Racing 15W50 ?
Καλημέρα, για τα συγκεκριμένα δεν έχω άποψη, δοκίμασα τα απλά 20W50 και τις βαλβολίνες τους, σε πολύ καλή τιμή, αλλά δεν έχω τεκμηριωμένη απάντηση γιατί δεν μου άρεσαν.
|
|
|||
|
|||
Ενεος έχω επιλέξει ως κορυφαίο λιπαντικο κ τα χρησιμοποιώ στο εβο9 (ΦΠΕ) χειμώνα-καλοκαίρι.
Last edited by evo; 21-07-2013 at 16:09. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι κορυφαία δεν το συζητάμε, Ιάπωνας γαρ. Τιμή ξέρουμε; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εγω ειχα στο αφρικα τα motul και κοπαναγανε η ταχυτητες ειδικα πρωτη δευτερα
εβαλα τα ipone και δεν εχει καμια σχεση! δοκιμαστε τα αν θελετε επισης εχω να προτεινω αυτο το μαγαζι Λιπαντικά - αναλώσιμα, Λιπαντικά MotoMaD - Εξοπλισμος αναβατη -Aνταλλακτικα μοτοσυκλετων Λαρισα το εχει το μαγαζι πολυ εξυπηρετικος, και θα σας τα στειλει παντου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το πρωτο εχει κιβωτιο το οποιο ειναι μερος του κινητρα και το λαδι του οποιου λιπαινει και τον κινητηρα και το αλλο εχει ξεχωριστο κιβωτιο συμπλεκτη απο κινητηρα.... Το κιβωτιο του GS παιρνει βαλβολινη ....σαν αυτοκινητο και το αλλο λαδι κινητηρα. Μην τα μπλεκεις, τελειως διαφορετικα πραγματα με διαφορετικες λειτουργιες. |
|
|||
|
|||
δεν τα εμπλεξα καθολου, απλα ειπα μια προσωπικη εμπειρια μιας και λεγαν για μαρκες λιπαντικων
|
|
|||
|
|||
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω προς τι ολη αυτη η ανησυχια για τα λαδια.....και μαλιστα για λαδια με τιμες των 15ε και βαλε.
Κακως νομιζετε οτι το Ενεος των 15ε το λιτρο ειναι καλυτερο π.χ απο το galp που δημοσιευσε ενας αλλος φιλος εδω ¨η απο οποιοδηποτε ονομαστο λαδι με προδιαγραφες κατα ΑΡΙ. Εσεις που εχετε GS με μποξερ ειναι κριμα να ξοδευετε τα λεφτα σας σε ακριβα λαδια πιστευοντας οτι το ακριβοτερο ειναι και καλυτερο. Ειναι λαθος συλλογισμος. Εσεις χρειαζεστε λιπανση για τον στροφαλο και τα πιστονια ΜΟΝΟΝ, οπως και στα αυτοκινητα, οχι και για το κιβωτιο οπως π.χ τα GS800 ¨η τα νεα 1200αρια ¨η τα γιαπωνεζικα οποταν γιατι να ξοδευεστε? Ενα οποιοδηποτε λαδι αυτοκινητου της ταξεως των 6-8ε π.χ ΒΡ & ΑΡΑΛ μεχρι και κανα 10ρικο το πολυ σαν κι αυτο το AMSOIL το 100% συνθετικο - κι οχι ημισυνθετικο - που βαζω εγω σε αυτοκινητο και μοτοσυκλετα (κανει και για τα δυο αφου πληροι την προδιαγραφη JASO MA) και σε ιξωδη απο 10/40 μεχρι και 20/50 ειναι περαν του δεοντως αρκετα εως υπεραρκετα!!! Επισης ολα αυτα τα λαδια φθηνα, ακριβα και πανακριβα ειναι σχεδιασμενα για πολλες χιλιαδες κμ και υπερκαλυπτουν στο τριπλασιο σχεδον τα διαστηματα αλλαγης των που συνιστα ο κατασκευαστης της μοτοσυκλετας και παρεχουν την ιδια ακριβως προστασια και λιπανση......μην ξοδευετε τοσα λεφτα σε λαδια δεν αξιζει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι, οτι λαδι κινητηρα και να βαλεις σε εναν μποξερ δεν προκειται να κοπανησει το σαζμαν ουτε προκειται να καταλαβει την οποια διαφορα του απο οποιοδηποτε αλλο λαδι ο αναβατης περαν της καταναλωση του αφου καποια λαδια καιγοναι περισσοτερο απο καποια αλλα. |
|
|