|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ..
..ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ..
ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ. ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ????ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΤΛ.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ..
Πάνο, μια καλή λύση είναι το iphone, έχει προεγκατεστημένους τους χάρτες της google και επιπλέον μπορείς να κατεβάσεις apps χάρτες άλλων εταιριών για να μήν χρεώνεσαι 3g, σε τιμές απο 40 έως 90 ευρώ περίπου ( igo, navigon, mls destinator με 50 ευρά κ.α)
ελπίζω να βοήθησα |
|
|||
|
|||
ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ε52
ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Η ΠΑΣ ΣΕ ΗΤC ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΡΤΕΣ ΘΕΣ |
|
|||
|
|||
Έχω δεί ΗΤC παιδιού απο το φόρουμ και μου έχουν βγεί τα μάτια με τους χάρτες που είχε αλλά και τις δυνατότητες του τηλεφώνου.Ειδικά με το igo πήγε Ευρώπη και ήρθε χωρίς κανένα πρόβλημα
|
|
|||
|
|||
Τα μάτια σου βγήκαν με την καλή ή κακή έννοια;
|
|
|||
|
|||
Αν πας σε iPhone.. η λύση σου είναι το Navigon... εκπληκτικό στο εξωτερικό.... άθλιο στην Ελλάδα... επίσης όταν δουλεύεις το iPhone για Navigation, καλό είναι να ´χεις και μια γεννήτρια να το φορτιζεις... τη σκίζει τη μπαταρία...
Διαφορετικά πας σε HTC και βάζεις πάνω ότι πρόγραμμα θέλεις... destinator, iGo, κλπ.. Το iGo είναι μια καλή λύση στην τρέχουσα περίοδο... από πλευράς ενημέρωσης χαρτών και POI. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και το σημαντικό είναι οτι δεν είναι απαραίτητο να τα έχεις $$$$$$$$$ |
|
|||
|
|||
γεια σου Αντρέα γκατζετάκια.....
|
|
|||
|
|||
i phone ή htc....
Εχω ενα htc hd2 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!!! εχει μεγαλη οθονη και ο 1000λιαρης επεξεργαστης πραγματικα δινει ρεστα!!!! οσο για λειτουργικο---windows Mobile,,,,ο νοων νοητο.... το αρνητικο του...ενα.....η τιμη του...... και για να επαληθευσω και τον φιλο Σπυρο(st)εβγαλα σχεδον 5000χιλιομετρα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο και προγραμματα πλοηγησης igo και garmin...σε ευρωπαικο terain Last edited by vasorfa; 20-08-2010 at 12:40. |
|
|||
|
|||
ερχεται το νεο iphone 4... παρηγγειλε το , εγω τοεκανα και το περιμενω τελος του μηνα . σε ενα μηνα θα εχει κυκοφορησει και super θηκη για τις μηχανες μας ...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟ HTC MAGIC (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ANDROID) | jmar | Πωλήσεις γενικώς | 0 | 08-07-2010 20:44 |
298 ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ.... ΚΑΙ...... | MARK | Χιούμορ | 3 | 30-04-2010 10:42 |
GSFORUM ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ | geolag | Ιδέες και σχόλια. | 16 | 30-03-2010 15:22 |
ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ:ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! | Alext | Χρήσιμα | 0 | 29-09-2009 01:59 |
ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ? | riko46 | Διάφορα | 7 | 16-09-2009 01:08 |