|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;;
Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει ότι πολλοί νέοι συμφορουμίτες, αντι να περάσουν από τα νέα μέλη να τους γνωρίσουμε και να τους καλοσωρίσουμε, δίνουν απλά μιά αγγελία πώλησης κι έναν αριθμό τηλεφώνου και τέρμα. Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν τις οδηγίες για αγγελίες πώλησης. Εκτός ότι είναι αγενές, τρώνε και το χρόνο των διαχειριστών να τους κάνουν συστάσεις.
Προτείνω όπως ήδη έκανα σε σημερινή αγγελία αυτού του τύπου, οι αγγελίες να διαγράφονται, τουλάχιστον μέχρι ο νέος φίλος να μας απευθύνει χαιρετισμό και να τον καλοσωρίσουμε. Οποιος δε γουστάρει, να βάλει την αγγελία του στα γνωστά σάιτ που υπάρχουν. Ορθό;;;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;;
Ορθό ORTHO
Συμφωνώ και εγώ και μάλιστα πολλοί δεν απαντάνε και σε ερώτηση κάποιου άλλου που ενδιαφέρεται. |
|
|||
|
|||
σε καποια αλλα forum για να ανεβασεις αγγελια πρεπει να εχεις τουλαχιστον 10 post αλλιως διαγραφονται απο τους admin ειναι βεβαια δυσκολη δουλεια και ιδιως εδω που εχει τοσα να δουν και να κανουν
|
|
|||
|
|||
Πες κάτι και για τον " "...
|
|
|||
|
|||
τα 10 οκ. Τα 50 όμως που υπάρχουν σε συγκεκριμένο site τα βρίσκω υπερβολή.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ORTHOτατος!!!
|
|
|||
|
|||
ερώτηση : αυτός ο "" ποιός είναι ????
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει κανά φίδι να το βγάλω από την τρύπα; Απόψη μου είναι ότι καλά τα smileys and co. , αλλά θα προτιμούσα να υπάρχει και κείμενο. Αυτό όμως είναι άποψη μου κι όχι δουλειά μου. Το θέμα με τις αγγελίες βέβαια έχει να κάνει με τη λειτουργία του φόρουμ κατά τη γνώμη μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιά πές μου βρέ Γιάννη, τι έκανες ακριβώς στην αγγελία αυτού του τύπου??? Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειμαστε μηπως κορο'ι'δα!!! | DERTILAS | Ελλάδα | 17 | 20-05-2009 13:19 |