|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ευχές στους πυρόπληκτους της Αττικής.
Έστω και καθυστερημένα στέλνω τη συμπαράστασή μου στους πυρόπληκτους από τις πρόσφατες πυρκαγιές της Αττικής.
Σε όσους πάθανε ζημιές, εύχομαι να μην υπάρχουν μέλη του forum, εύχομαι κουράγιο και δύναμη. Για δε τη καταστροφή του περιβάλλοντος … τι να πω … εισπράττουμε αυτά που μας αξίζουν. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ευχές στους πυρόπληκτους της Αττικής.
Αποστόλη,
σ' ευχαριστώ εκ μέρους των πυροπαθών .... Η δική σου ευχή, έχει μεγαλύτερη αξία, μιάς και την δίνεις, σε μια περίοδο, ιδιαίτερα "φορτισμένη" για σένα .... Απ' ότι ξέρω, δεν υπάρχει κάποιος πυρόπληκτος ανάμεσά μας ... Βέβαια εμμέσως, είμαστε ΟΛΟΙ θύματα αυτής της καταστροφής που τ' αποτελέσματά της, αργά ή γρήγορα, θα τα "βρούμε μπροστά μας" .... .
|
|||
|
|||
Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε και βάση αυτού να λειτουργήσουμε, όπου μας ζητηθεί.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
σωστα ,αλλα μηπως πρεπει να λειτουργησουμε πριν μας ζητηθει?
|
|
|||
|
|||
ετσι!!!για να μην ξεχνιομαστε!
|
|
|||
|
|||
Προτείνω
το GSforum πάει για αναδάσωση .... μόλις καθαριστεί ο τόπος και μπορεί να υπάρξει ιδιωτική πρωτοβουλία |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μεσα με τα 1000, εκδρομουλα κ'ετσι και ασε που προσωπικα μιλωντας για τον εαυτο μου....λιγο γυμναστικουλα δεν θα ηταν και ασχημα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι όχι μόνο για αναδάσωση, αγαπητοί φίλοι, αλλά θα μπορούσε το forum οργανωμένα, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς ( θα βρεθεί ο τρόπος ), να γίνει εθελοντής φύλακας των δασών μας... στη γειτονιά του ο καθένας και με το GSforum στο στήθος και στη πλάτη. Μια πρόταση κάνω... Την καλημέρα μου στο forum. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 14:20 |
Οι αλλαγές στους κανονισμούς της F1 | Alext | Αυτοκίνητο | 3 | 19-06-2009 10:36 |
αφιερωμενο στους μαγκες και.... στους κουραδομαγκες | Alext | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 01:54 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 23:12 |