|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ζελατίνα από Adventure
Καλησπέρα συνάδελφοι,
άλλαξα την ζελατίνα που είχα και έβαλα την ζελατίνα του adventure. Την έχω από τέλη Ιουλίου έως σήμερα. Προχθές που την πήγα για πλύσιμο παρατήρησα κάποια ραγίσματα και σπασίματα στις βίδες στήριξης στο κέντρο μπροστά. Γνωρίζει κάτι κανείς γι αυτό;;; Έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο;;;; Ευχαριστώ εκ τον προτέρον |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζελατίνα από Adventure
Μάλλον σε καλύπτει η εγγύηση.
Κάτι έχει ακουστεί παλιά για αυτό το θέμα. |
|
|||
|
|||
Φίλε μήπως δεν έχεις βάλει το μπαράκι στήριξης της ψηλότερης ζελάτινας, αν δεν το έχεις κάνει τότε την έπαθες την ζημιά από αυτό το πράγμα, η ζελατίνα του Adve είναι πολύ ψηλότερη και η αντίσταση που δημιουργείτε μπορεί εύκολα να κάνει την ζημιά αν στηρίζεται μόνο στις 2 κάτω βίδες όπως στο απλό GS.
|
|
|||
|
|||
Την ζελατίνα την τοποθέτησε ο αντιπρόσωπος της BMW. Εγώ δεν πείραξα κάτι και δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ. Θα σου πώ μόνο ότι την είχα και καθόταν 1 μήνα και κάτι φίλε frits.
babisadve ευχαριστώ θα επισκεφτώ την αντιπροσωπεία αύριο να δώ τι θα μου πούν |
|
|||
|
|||
Αν δεν εχει μπει και η μπαρα που την ενισχυει τοτε ειναι φυσιολογικο να εχει ραγισει γιατι τρωει ζορι σε λιγα σημεια!!
|
|
|||
|
|||
Να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση και να σας πώ ότι υπάρχει η μπάρα στήριξης.
|
|
|||
|
|||
Έχεις αλλάξει το σύστημα που βιδώνει στο πλάι και ρυθμίζει το ύψος της ζελατίνας?
Παίζει σημαντικό ρόλο ένα ειδικό τερματικό που μπαίνει στο πλάι και δεν αφήνει την ζελατίνα να σηκωθεί στην τελευταία σκάλα (σε σχέση με το απλό 1200GS) διότι μιάς και είναι μεγαλήτερη έχει και μεγαλήτερη αντίσταση και έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να ραγίζουν στα σημεία που αλλάζει η κλίση της ζελατίνας δίπλα απο τις επάνω βίδες!! Σου τα λέω όλα αυτά γιατί άλλαξα και εγώ την δική μου ζελατίνα στην BMW στον Ντόλα και μου είπε για όλες αυτές τις λεπτομέρειες. |
|
|||
|
|||
Ναι όλα υπάρχουν. Συγκεκριμένα τα είδα όταν την πήρα τη μηχανή από το συνεργείο και μου έκανε εντύπωση. Θα δούμε σήμερα τι θα γίνει στη BMW που θα πάω.
|
|
|||
|
|||
επρεπε να σου βαλουν καποια λαστιχακια για τους κραδασμους στις 2 βιδες που στερεωνεται!
|
|
|||
|
|||
Τα έχουν βάλει. Εγώ όπως τα βλέπω πρέπει να είναι σκληρά και να έχουν σφίξει πολύ τις βίδες.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζελατίνα για F650 GS (twin) | komvot | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 09-11-2011 20:52 |
R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 44 | 22-04-2010 13:44 |
Ζελατίνα GSA σε GS | ThanDim | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 10-03-2010 21:49 |
Ζελατίνα RT 1150 | fidemporas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 13-10-2009 23:52 |
R1200GS με τεπόζιτο από Adventure! | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 23-04-2009 01:04 |