|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΑΜΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ!
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ GS 650 KAI ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ 1200 GS ΣΕ ΑΣΗΜΙ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ FORUM ΣTHN ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ BMW ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ GS ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜ-FORUM-ΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ (ΜΠΕΜΠΕΣ) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
Βαγγέλη καλωσόρισες και επίσημα στην παρέα μας και κάθε βοήθεια δεκτή!!!
|
|
|||
|
|||
καλως ορισες καλη διαμονη.
|
|
|||
|
|||
Καλώς τον φίλο βαγγέλη,
καλή διαμονή, πάντα όρθιος............... |
|
||||
|
||||
Φίλε Βαγγέλη,
Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια .... Όλοι μαζί, εδώ στην παρέα μας, κάνουμε ότι μπορούμε, για να αισθάνονται τα μέλη μας, σαν φίλοι, από την πρώτη μέρα που θα γραφτούν στο φόρουμ μας .... Καλωσήρθες λοιπόν στην παρέα του GS Forum .... Kαλή διαμονή κοντά μας, πολλές όμορφες βόλτες με την κούκλα σου κ σε περιμένουμε σε κάποια προσεχή συνάντηση της παρέας (κάθε Τετάρτη) να σε γνωρίσουμε καλύτερα .... .
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Παντα ορθιος!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες.
Καλή διανομή... εεεεεε διαμονή . Καλά ποστ. |
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες στην παρεα μας!
|
|
|||
|
|||
καλως ηρθες στην μεγαλη παρεα του gs forum
|
|
|||
|
|||
Το πιο σημαντικό πράγμα για τους διαχειριστές μιας κοινότητας, είναι τα καλά λόγια των μελών της.
Πόσο μάλλον, όταν δεν προέρχονται από το πρώτο μήνυμα ενός νεοεισερχομένου, αλλά αποτελούν συμπέρασμα συστηματικής ενασχόλησης και εμπειρίας. Καλωσόρισες λοιπόν και "επισήμως" στην παρέα μας φίλε Βαγγέλη και σε περιμένουμε να γράψουμε μαζί πολλά διαδικτυακά και όχι μόνον χιλιόμετρα... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ | allen | Καλώς ήλθατε | 20 | 29-09-2009 12:02 |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ | Ligo | Καλώς ήλθατε | 17 | 15-09-2009 18:24 |
ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ | DIOYK1381 | Καλώς ήλθατε | 14 | 09-09-2009 21:31 |
MΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ;;;; | JOHN-X | Καλώς ήλθατε | 29 | 11-04-2009 11:29 |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ | GeorgeP | Καλώς ήλθατε | 28 | 19-02-2009 20:31 |