|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ABS ???
οταν γυριζω τον διακοπτη και ειδικα οταν ειναι παγωμενη η μηχανη μετα το τσεκ ενω βαζω μπροστα τον κινητητρα αναβοσβηνει γρηγορα η ενδειξη abs και αναβει και το κοκκινο τριγωνο !!!!
εαν ομως πριν βαλω μπροστα την μηχανη πατησω το φρενο και ακουστει καποια βαλβιδα η οποια μαλλον βρισκεται κατω απο το ρεζερβουαρ ολα ειναι οκ !!! το εχει αντιμετωπισει αλλος ????? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ABS ???
Μπαταρια εχεις φιλε καλη?!?!?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
κατα αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον σας
εχεις δικιο δεν ανεφερα την μηχανη , adventure 1200 gs 2006 mont. φιλε μου η μπαταρια μου σχετικα καλη ειναι και δεν νομιζω οτι ειναι απο μπαταρια , μου δινει την εντυπωση οτι κολλαει καποια βαλβιδα του abs γιατι αν πατησω την μανετα του μπροστινου φρενου πριν βαλω μπροστα την μηχανη και ακουστει ενας χαρακτηριστικος ηχος της βαλβιδας τοτε λειτουργει κανονικα !!!!! |
|
|||
|
|||
Πρίν απο κανά δίμηνο έπαθα ακριβώς το ίδιο. Για δοκίμασε να σηκώσεις λίγο τη χούφτα, μήπως βρίσκει έστω και απειροελάχιστα στη μανέτα, οπότε στο check που κάνει βρίσκει πρόβλημα. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου αυτό ήταν.
|
|
|||
|
|||
σε ευχαριστω πολυ , θα το κοιταξω και θα σου πω !!!!
|
|
|||
|
|||
Σωστα σωστα και κοιτα αν εχει υγρα φρενων....
|
|
|||
|
|||
μήπως θέλει εξαέρωση????
|
|
|||
|
|||
εχει υγρα εχω κανει εξαερωση !!!!
μαλλον φταιει καποια βαλβιδα του abs η οποια βρισκεται στο ρεζερβουαρ απο κατω ... απλα ρωταω μηπως εχει αντιμετωπισει και αλλος παρομοιο προβλημα |
|
|||
|
|||
Πριν απο κανα 6 μηνο ειχα το ιδιο προβλημα λοιπον στην μανετα του φρενου εχει ενα μικρο μπιμπικι που συνδεονται κατι καλοδιακια αυτα απο την χρηση απο τους κραδασμους δεν κανουν επαφη καλη ,οποτε σου κανει τσεκ και σου λεει οτι εχεις προβλημα και σου αναβει το ΑΒΣ. Αν πας σε οποιοδιποτε συνεργειο ΒΜW θα σου αντικαταστηουν το μπιμπλικι σε 10 λεπτα με κοστος περιπου 20 ευρο
|
|
|