|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γεια σας
Καλη μερα σ ολους σας.
Εμαθα σημερα οτι δημιουργηθηκε ενα ακομα φορουμ σχετικα με το GS και αποφασισα να γραφτω. Ισως οι περισσοτεροι να με γνωριζετε. Ονομαζομαι Ηλιας, ειμαι 38 χρονων, εχω μια BMW R1200GS του 2004 και εχω ενα αγορακι 9 χρονων και ειμαι υποψηφιος πατερας για δευτερη φορα, οπου πιστευω οτι σε 10-15 μερες θα ερθει το δευτερο τεκνο στην οικογενεια, αγορι κι αυτο. Ειμαι φανατικος οπαδος των χωματινων ταξιδιων και δραστηριοτητων, φοραω σχεδον μονιμα χωματινα λαστιχα στην μηχανη, αλλα δεν λεω και οχι στ' ασφαλτινα, ειτε Ελλαδα, ειτε εξωτερικο. Παρ' ολο που ειμαι χωματινος, μου αρεσει ομως και το motogp, οπου σκεφτομαι αυτο το καλοκαιρι, αν μ αξιωσει ο Θεος, να παω στο Brno οδικως με μια παρεα φιλων ανεβαινοντας απο τα Βαλκανια. Το ψωμακι μου το βγαζω ως μηχανικος δικτυων και τηλεπικοινωνιων. Αυτα για μενα. Ελπιζω εδω μεσα να υπαρχει ελευθερια εκφρασης και οχι το επιλεκτικο φλιτραρισμα των σκεψεων και αποψεων μας. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γεια σας
Καλώς ήλθες Ηλία, καλή διαμονή και καλά χιλιόμετρα, χωμάτινα ή ασφάλτινα!
|
|
|||
|
|||
καλως ηλθες ηλια!να σου ζησουν τα παιδακια σου!
|
|
|||
|
|||
καλώς βρεθήκαμε Ηλία, να χαίρεσαι την οικογένεια και με το καλό να δεχτείτε και το νέο μέλος της !!!
πάντα υγεία και πάντα χαρά και καλά μας ταξίδια !! |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες Ηλία, Καλή Χρονιά, με το καλό να δεχτείτε το καινούργιο μέλος και πάντα όρθιος με όμορφα χιλιόμετρα!
|
|
|||
|
|||
.... χαιρομαι που σε ξαναβλεπω χωματερε φιλε!
|
|
|||
|
|||
καλως ηλθες πολλα και καλα χιλιομετρα και καλως να δεχθεις το νεοτερο μελος της οικογενειας σου.
οσο για την ελευθερια εκφρασης και σκεψης εδω δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα |
|
|||
|
|||
Καλωσήρθες φίλε μας, να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
|
|
|||
|
|||
Που εισαι ΧΩΜΑΤΙΝΕ φιλε?!?!?!?!? Πολυ χαιρομαι που σε ξανα βρησκω!!!! Να εισαι καλα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βλεπω οτι πηγαινεις πολυ συχνα με τον Σπανο, ειδικα τις διημερες. Δυστυχως αυτην την περιοδο δεν μπορω να πηγαινω σε τετοιες εκδρομες. Ομως παντως βρισκω χρονο να πηγαινω με αλλα παιδια. Οποτε μην χανεσαι. Ανακοινωνε εδω μεσα οτι κανεις, ωστε να συναντιομαστε. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γεια σας και παλι!!!! | jmar | Καλώς ήλθατε | 23 | 22-02-2009 21:14 |
Γεια σε ολους | fidemporas | Καλώς ήλθατε | 28 | 30-01-2009 16:12 |
Γεια σας παιδιά.. | kostas_366 | Καλώς ήλθατε | 28 | 19-01-2009 16:55 |
Γεια σας! | psiloritis | Καλώς ήλθατε | 25 | 18-01-2009 14:34 |
Γεια σας | p.ylo | Καλώς ήλθατε | 15 | 02-01-2009 19:42 |