|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM,ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ) ΑΠΛΑ ΠΟΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ! ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!
Καλωσόρισες φίλε μας, περαστικά γρηγορα και με το καλό να σε δούμε στις εξορμήσεις του φόρουμ!!!
|
|
|||
|
|||
Παναγιώτη, περαστικά κατ' αρχήν και σιδερένιος!
Καλωσόρισες στην παρέα μας την οποία ήδη κοσμούν με τη συμμετοχή τους οι γονείς σου. Σου εύχομαι αυτό το ατύχημά σου να είναι και το τελευταίο σου! Να είσαι πάντα χαρούμενος με πρόσωπα και καταστάσεις που σε ευχαριστούν και να έχεις μια καλή διαμονή στο forum μας. Και πάλι καλωσόρισες και πάντα καλοτάξειδος!!! |
|
|||
|
|||
Περαστικά Παναγιώτη
Καλώς ήρθες.. Γρήγορα γερός και δυνατός. Καλά να περνάς. |
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες και περαστικά σου
|
|
|||
|
|||
Παναγιωτη περαστικα και καλος ορισες!!!
|
|
|||
|
|||
Καλος ηρθες .....
|
|
|||
|
|||
Παναγιώτη καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
Εύχομαι περαστικά και όπως είπε και ο arkas το ατύχημα αυτό να είναι το τελευταίο! |
|
|||
|
|||
Παναγιώτη σου εύχομαι καλή ανάρρωση
Καλός ήρθες στην παρέα μας καλά να περάσεις Και όταν όλα τα δυσάρεστα τελειώσουν σου εύχομαι πολλά όρθια και αγρατσούνιστα χιλιόμετρα Να είναι το τελευταίο ατύχημα της ζωή σου !!!!!!! |
|
|||
|
|||
Να σε καλωσορίσω και γω στο forum, να σου ευχηθώ περαστικά και καλή πρόοδο, με την ελπίδα αυτό να ήταν και το τελευταίο ατύχημα... όχι για μένα, αλλά για την φουκαριάρα την μάνα σου !!!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ | GeorgeP | Καλώς ήλθατε | 28 | 19-02-2009 20:31 |
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ | p.l. | Καλώς ήλθατε | 17 | 16-01-2009 22:15 |