|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αλαγη τιμονι 1150 adv
Φιλαρακια ειχα μια ατυχια στο καραβι λογο καιρου .....βρηκε το τιμονι ζοριστηκε και στραβωσε λιγο (περιεργο αλλα εγινε) η αντιπροσωπεια ζητα 260 ευρ & τα εξοδα τοποθετησεις μηπως καποιος γνωριζει καποια ποιο οικονομικη λυση ........
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλαγη τιμονι 1150 adv
Περαστικά στην μπουμπού Διονυσάκο!
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
....φιλε μου ζητα 260 για καινουργιο τιμονι ή να ισιώσει το δικο σου?
εγω στη θεση σου θα βρισκα μια μερα με πολυ διαθεσιμο χρονο και σιγα-σιγα και μεθοδικα θα το ελυνα εντελως και στη μεγαλη μοστρα που εχω θα προσπαθουσα να το "φερω"!...δεν μπορω να φανταστω οτι θα "πηρε" πολυ!...ισως το ζεσταινα και λιγο με το φλογιστρο ! ...τωρα αν το προβλημα ειναι τοσο σοβαρο τοτε χρειαζεσαι καινουργιο!...αν δεν θελεις να ξεκινησεις το ψαξιμο στους ακριβους "γνωστους μας"(Wunderlich-Touratech)...ενας Γερμανικος κολοσσος που κατασκευαζει τετοια πραγματα ειναι η εταιρια ... το ψαξα λιγο και βρηκα οτι στην Ελλαδα αντιπροσωπευετε απο καποιον Πατμανιδη στην Αθηνα !...κανε κλικ και εδω! ..ενα τηλεφωνημα θα σου δεινε μερικες απαντησεις και τις τιμες! |
|
|||
|
|||
Πσαχνω!! ακομα πσαχνω, αν εχω κατι θα σου πω φιλε.
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακια με την βοηθεια ενος <δικου μας> βρηκα τιμονι και σε πολυ καλη τιμη ευχαριστω για την ανταποκριση
|
|
|||
|
|||
Γεια σου Γιαννη αρχοντα σου χρωσταω κερασμα ...........:sm6:
|
|
|||
|
|||