|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΗΡ2 ENDURO 10/08
Καλησπέρα σας
Λοιπόν ΠΩΛΕΙΤΕ BMW HP2 ENDURO 10/08 χρώματος μπλε… Με 17000 πραγματικά χλμ Είναι αγορασμένο από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ και ολα τα σέρβις έχουν γίνει στον Γέρακα Δεν εχει πάρει μέρος σε αγώνες Έχει κάνει travel enduro χωρίς καγκουριές Γενικά δεν είμαι κάγκουρας στην οδήγηση όσοι έχουν ταξιδέψει μαζί μου το ξέρουν καλά. Είναι όπως τα αγόρασα από την αντιπροσωπεία (εχει μερικές γρατζουνιές από κλαδιά στο δεξί πλαστικό του ντεπόζιτου για να είμαι εντάξει απέναντι σας.) Έχει πάρα πολλά έξτρα…. και ξεκινάμε απο την όλόκληρη αγωνιστική εξάτμιση. (δεν ειναι η πατεντα που κάνουν όλοι που βγάζουν τον καταλύτη και βάζουν ενα τελικό) Εχει άλλους σωλήνες μεγαλήτερους -χωρίς καταλύτη- και ελέυθερο τελικό! Εχει τρελή αποδοση σε όλο το φάσμα των στροφων δεν κάνει καμπύλη πουθενά στα δείνει ολα στο χέρι. και απο ήχο....αντε γειά!!! Δεν υπάρχει ,δεν ακους πουθενά παρομοιο! προστατευτικά κάγκελα κινητήρα τα έβαλα σήμερα ειναι του κουτιού δεν έχουν κανει όυτε 5χλμ καλυμμα για σωληνάκι βενζίνης... προστατευτικό σασί για να μην το γδέρνουν οι εντουρο μποτες... προστατευτικό για το δοχειο υγρών φρένων... προστατευτικό μανιταρι αξωνα.... διπλο προστατευτικο ποντενσιόμετρου ... αγωνιστικές μανέτες οι οποιες ρυθμιζονται και ενω οδηγήτε (τοποθετιμένες σήμερα ) προστατευτικα για τις χούφτες...(τοποθετιμένα σήμερα) ποιο μεγάλος μοχλός για εύκολη "πρόσβαση"...(του κουτιου και αυτος) ηλεκτρικο roadbook MAKAN .... μπαράκι τιμονιού.... λεβίέδες για γρήγορη αλλάγη τιμονιου απο On σε off (ορθια) θεση οδήγησης... αποστάτες ΜΑΚΑΝ μεγάλους.... γνήσιο τειλ μπαγκ bmw .... και για τα ταξιδια καινουργια μάσκα για HP2 στο κουτι της!.. και φυσικα ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ γνήσια ΔΡΟΜΟΥ (mottard) με τις δισκόπλακες τους δηλ σε 10 λεπτα αλλάζεις απο δρόμο σε βουνό και τούμπαλιν!!!! Εχεις 2 μηχανές!!!!! δώρο ο γνήσιος φωρτηστής μπαταριας, μια μπλουζα enduro HP και πλαστικό κάλυμα κυλίνδρου (οταν κάτσει η στραβή το τοποθετείς και έγυγες) 12000€ Ευχαριστω πολύ ΔΑΝΑΟΣ |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΕ ΗΡ2 ENDURO 10/08
Σκίζει από προίκα η κυρία .....
Καλοπούλητο το "κατσίκι" Δαναέ ......
|
|||
|
|||
Θηρίο μιλάμε.....καλοπουλητο.
|
|
|||
|
|||
καλοπουλητο το θεριο....
|
|
|||
|
|||
εργαλειο!!!!
|
|
|||
|
|||
αν ειχα τα λεφτα θα το επαιρνα με κλειστα τα ματια.....βασικα τωρα ειναι να δωσω το αυτοκινητο μου και η αληθεια ειναι οτι θα το σκεφτω αρκετα σοβαρα αν το πουλησω.....Καλοπουλητο παντως....
|
|
|||
|
|||
τρομερο εργαλειο...πραγματικο οπλο...!
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο...
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητο Δαναέ !!!
Αλλά ρε γαμώτο δεν μπορώ να σε φανταστώ με άλλο μηχανάκι. |
|
|||
|
|||
Ααα, ρε Δαναε, τι μας κανεις;
Μας τρελαινεις. Τωρα βρηκες να τα πουλας ρε γμτ; Καλοπουλητα ολα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HP2 ENDURO | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 44 | 09-04-2011 03:31 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΤΜ 950 SUPER ENDURO | wet & dirty | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 53 | 11-07-2010 22:36 |
Πωλειται ΗΡ2 enduro | danaos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 27 | 02-04-2010 19:43 |
Αναβάθμισα το κατσικι μου (ΗΡ2) | danaos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 42 | 30-03-2010 02:48 |
Παρα λιγο κλοπη ΗΡ2 | danaos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 33 | 27-05-2009 12:52 |