|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γιατι το κρανος σου ειναι λυμενο παιδι μου..?
σε ειδα σημερα στην Αττικη οδο με προσπερασες με ενα 1200gs,φοραγες ροζ μπλουζακι κ ειχες τα λουρακια του κρανους σου ανεμιζουν σαν τον γκουφη..Δεσε παιδακι μου το κρανος σου το ρημαδι,αφου το φορας που το φορας,μαθε να το φορας σωστα τουλαχιστον...Τοσο δυσκολο...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γιατι το κρανος σου ειναι λυμενο παιδι μου..?
Να σου πω την αλήθεια και εγώ μέσα στην πόλη και μόνο, όταν φοράω το ανοιγόμενο δεν το κουμπώνω σχεδόν ποτέ γιατί μου δίνει την αίσθηση ότι δεν φεύγει.
Κάπου είχα διαβάσει κάποια στατιστικά που έλεγαν ότι πολλά κρανοεγκεφαλικά τραύματα προήρθαν από άτομα που φόραγαν αλλά δεν είχαν δέσει το κράνος τους..part23 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τους νόμους της φυσικής οι περισσότεροι τους καταλαβαίνουν, της πιθανότητες αγνοούν
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν εννοείτε να καταλάβετε ότι κράνος είναι αξεσουάρ καλλωπισμού! Προστατεύει το μαλλί από τον αέρα, φοριέται στο χέρι σα βραχιόλι, μπορεί κάλλιστα να προστατεύει εν κινήσει το ντεπόζιτο από τα στοιχεία της φύσης!
Μόνο κάτι χέστηδες παλιοαδερφές το φοράνε για λόγους προστασίας. Εγώ γιατί να το βάλω;! Αφού δε θα πέσω ποτέ, θέλω να στέλνω φιλάκια στις γκομενίτσες που συναντώ στο δρόμο μου, μου χαλάει τα γυαλιά, άσε που με εμποδίζει να μικήσω στο κινητό ή να κάνω το τσιγαράκι μου. Αμ τον καφέ;! Πως να βάλω το καλαμάκι στο στόμα; Αφού δε γουστάρω τα σπαστά! Φυσικά κι έχω κράνος! Στο βαλιτσάκι! Για να το δείξω αν μου κάνει έλεγχο η τροχαία! |
|
|||
|
|||
Παιδιά μου έχει τύχει να οδηγώ αυτοκίνητο και να φρενάρει απότομα ο μπροστινος, οπότε να το κοκκαλωσω και να πέσει κρανος στο πισω παρμπρίζ απο μοτοσυκλετιστή που δεν είχε δεμένο το κρανος!!
Σκεφθείτε λοιπόν αν φύγει - που θα φύγει απο το κεφάλι - σε ποιον ανυποψίαστο θα σκάσει... Υ.Γ. Όχι δεν έπαιξα τζοκερ ή ΠΡΟΠΟ εκείνη τη μέρα. Έσπασε το παρμπρίζ και ετρεχα... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|