|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μποτες μηχανης
Ζητουνται μποτες 44 45 νουμερο
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μποτες μηχανης
Για χειμώνα η καλοκαίρι,ψηλές η κοντές,δέρμα η κορτούρα,άσφαλτο η χώμα;;;;;
|
|
|||
|
|||
Οπα Οπα για χειμωνα ψηλες Χρωμα μαύρο. δεν με ενδιαφερει το υλικό που θα ειναι αλλά να ειναι τουλάχιστο αδιαβροχες
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχει στη Dainese... Σκας μια 300ούρα και τις παίρνεις!!!
|
|
|||
|
|||
Νίκο δες εδώ, κατά την γνώμη μου η καλύτερη μπότα, αδιάβροχη 100% και τόσο άνετη που την φοράω όλη μέρα στο μαγαζί....αν δες θέλεις κάτι ιδιαίτερα σκληρό με προστασίες είναι η καλύτερη λύση.
Και η τιμούλα δεν παίζεται, εγώ πριν 2 χρόνια τις είχα πάρει 250 από το ίδιο μαγαζί... Το κακό είναι ότι δεν τις βρίσκεις με τίποτα στην Ελλάδα για να τις δοκιμάσεις.. Daytona Rainbow GORE-TEX® - FC-Moto Shop |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χμμμμμ!! Dainese Fulcrum ή Mig II. Έχει και η Gaerne 1-2 τίμια και όμορφα σχεδιάκια (δεν θυμάμαι ονόματα). Πιστεύω ότι με 200€ έχεις καθαρίσει. Εγώ πήρα αυτές από ΜοτοΜαρκετ Gaerne G.Flow Men's Boots - Motorcycle On-Road Boot Apparel Είναι σχετικά χαμηλές, αλλά αδιάβροχες και αρκετά φτηνές. |
|
|||
|
|||
Της bmw τις είδες;;;;;
|
|
|||
|
|||
Thanks παιδιά
|
|
|||
|
|||
εχω κατι μποτες της forma ιταλικες της πηρα πριν 4 χρονια και τις εχω φορεσει 3 φορες σε ταξιδι.ειναι αδιαβροχες δερματινες και της πηρα απο ελλαδα 170 ευρω.της δινω 50.αν θελεις σου στελνω και φωτο.της δινω γιατι φετος πηγα να της βαλω και με στενευαν.περναν τα χρονια και μεγαλωνει το γ...νο το ποδι.ειναι καινουργιες
|
|
|||
|
|||
Nικόλα, καθημερινώς στη δουλειά
αλλά και στα κοντινά ταξιδάκια, φοράω αυτά τα μποτάκια: κατασκευασμένα από δέρμα αγελάδας - μαλακή εσωτερική επένδυση - HydroGuard® μεμβράνη, αδιάβροχη, αντιανεμική, αναπνέουσα - προστατευτικό για το λεβιέ ταχυτήτων - αντιολισθητική (λάδια, βενζίνη) σόλα - προστασία στον αστράγαλο και στις δύο πλευρές. Τιμή, γύρω στο 100άρικο!!! Κάνουν και για περπάτημα (δοκιμασμένο!) . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μποτες FOX F3 (size 42) | killer | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 11 | 01-12-2013 21:06 |
Αυτοκόλλητο μηχανης απο ταξίδι ISTANBUL | Mits70 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 15-10-2010 01:54 |
Oxtar Sunray GTX Μποτες | Vasilis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 25-05-2010 00:40 |
Μποτες | cocos13 | Μπότες | 4 | 03-11-2009 22:30 |
Ανταλλαγη μηχανης.... | georgekostas | Χιούμορ | 8 | 31-08-2009 21:30 |